az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

BSOD Dizüstü Önyükleme üzerinde

Reply

Konu Araçları
Old 19 Haziran 2009, 07:13
MJM
Bağış Grubu

Buraya bakın:

Şimdi tüm o gerçekten onun veri (Üniversite eser) kurtarmak olduğunu istiyor - süre gerçekten artık (Kendisi sadece) garduated - O O var hiç Windows Bu yeniden denedim, portföy kullanımı vb almak istiyor bu gerekli değildir her yerde.
Şimdi ise bir pencere olarak da başarısız olursa (güvenli önyükleme almanın Ben Knoppix denedim hiçbir şekilde) olduğunu. Bu eski bir sürümü, ben yakında yeni bir deneyin Mayıs-imsi çünkü yaz bizim kablosuz bağlanmak için izin vermeyeceğini's. (Ayrıca, ancak ölümcül bir hata verdi hala boot)
Ama harici bir HDD bağlanma denenmiş bir simgesi masaüstünde açıldı. Nasıl kontrol Cihaz tanınan başka bir şey (gibi yapmak) unuttum - Ben pluging bir fare olarak resorted, bunun dışında herhangi bir tepki var, bu yüzden bir şey kabul USB portları yanlış - sürücüleri ya da eksik.
Bir USB Stick bu glows zaman ve bağlı's denedim öyle, kısa bir ikinci ancak, böylece emin oldum için.

Bir Linux ve Windows PC arasında ağ üzerinden dosya aktarmak için çalışıyor elde edebilirsiniz tek şey ... ama bu son çare çünkü ben yaptım bu zorluk (geçen zaman dışında kalmayı tercih ediyorum, bu bir çocuğu oldu.)

Eğer yanlış bölüm, üzgünüm's.

Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo T8100
Anakart:
Mobil Intel PM965 Express Chipset
RAM hafıza:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafik Kartı (ler):
ATI HD 2600 XT
Ses Kartı:
Toshiba Bass Enhanced Ses Sistemi
Sabit Disk (ler):
200GB 5400RPM
Optik Sürücü (ler):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 Serisi
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Intel 4965AGN
Monitör (ler):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
İşletim Sistemi (ler):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından