Див тут:
Тепер все, що він дійсно хоче, щоб це відновити свої дані (Uni робота) - а він дійсно не потрібна більше (тому що він просто garduated) - він хоче мати його, портфель використання і т.д. Він намагався, щоб перевстановити Windows бу вона ніколи не отримала в будь-якому місці.
Тепер, тому що немає можливості потрапити в Windows (безпечного завантаження також не) Я спробував Knoppix. Це стара версія, так що я можу спробувати нові одне скоро-МОГ, оскільки він не дозволив би мені підключитися до нашої бездротової. (Це також дало фатальну помилку, але ще до завантаження)
Я спробував підключення зовнішнього HDD, але не виринув значок на робочому столі. Я забув, як зробити що-небудь ще (наприклад, перевірити, чи є визнаним пристрої) - так що я вдавалася до pluging в миша, не отримав відповіді з нього, тому я вважаю, що щось не в порядку з портами USB - відсутність драйверів або поламаний.
Я спробував USB Stick, що світиться, коли вона пов'язана, і вона робить, а лише протягом короткого друга, так що я впевнений в цьому.
Єдине, що я можу придумати намагається передати файли через мережу між Linux і Windows PC ... але це останній засіб, тому що я вважав за краще б залишитися поза цією клопоту (останній раз я це зробив, це була сука!).
Якщо це неправильний розділ, вибачте.