![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз никога не видя кой говори за изграждане на лаптопа. Дали части и случаи, които не са налични или не са много повече, отколкото цената на prebuilt такива? Просто ми приятел попита за изграждане на една и Казах му, че искате изследвания него. Бърз поглед върху Newegg обърна нагоре цип за лаптоп случай. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Персонализирано части не съществуват и получаване от тях съвсем няма да е рентабилен.
| |||
| |||
| Наистина, ако имаше един стар лаптоп не използвате повече, но са сравнително доволни от случая .. Може да бъде в сила само "модернизация" на няколко компонента .. но в действителност всичко промяна, а след това на практика вие сте изградили лаптопа ..?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Тя ще бъде евтино / прости само за да купят актуализиран спецификационен модел. Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Странно как noones някога мисълта да стартира в тази област .. За да работи добре, че аз предполагам всички PC Компании .. и много от тях .. ще трябва да всички "стартира в нея"
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Изграждане на лаптоп не е същото като изграждане на работния плот. 99% от хората не можеха да го направи по същия начин, десктоп строители могат. Не съществува пазар за него. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можеше вероятно сортиране на фалшив го с много малък форма фактор като Pico-ATX в лаптопа случай. Но това е повече неприятности, отколкото се струва!
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| По принцип - там не са частите да го направя лесно.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз предполагам, че може нещо да е възможно, ако сте закупили натоварване на втора ръка лаптопи, тогава можете да вземете на части от някои от тях и ги всички заедно, за да се направи нова, но тя ще бъде много неефективни разходи. И няма да е толкова добро като нов лаптоп като единствено частите можеш да купуват, за да го дори в близост до добра цена ще бъде разломи лаптопи (някои компоненти да работят), но и всички, които ще бъдат стари лаптопи.
| |||
| |||
| Благодаря приятели. Реших, че е била причината, толкова повече си мислех за него, но исках да съм сигурна. Има и други неща, мислех, че са вид луди, че се обърна, за да бъде възможно. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Изграждане на моя компютър. Аз трябва да съм луд! | слуз | Общи Хардуер Чат | 3 | 6 ноември 2008 15:46 |
| Изграждане на нов компютър | fman | Общи Хардуер Чат | 2 | 6 Feb 2008 16:26 |
| Изграждане на нов Pc | Гръмовержец | Общи Хардуер Чат | 5 | 18 Jan 2008 04:58 |
| Изграждане на тази шмекерия за сега | chrismorris730 | Общи Хардуер Чат | 3 | 15 Jan 2008 21:15 |
| Изграждане на персонални компютри | BrucieBonus | Изключено Тема Дискусия | 16 | 8 октомври 2007 12:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |