![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já nikdy neviděl nikoho mluvit o budování notebooku. Jsou částí a případů nejsou k dispozici, nebo to stojí mnohem víc, než je prebuilt ty? můj kámoš jen požádal o budování jednoho a řekla jsem mu, že bych výzkumu. Rychlý pohled na Newegg obrátila až zip pro notebook případu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vlastní části neexistují, a jak se jim od značky by neměly být nákladově efektivní.
| |||
| |||
| Jistě, pokud jste měli starý notebook jste už nepoužívá, ale byly přiměřeně spokojeni s případ .. Dalo by se v podstatě jen "modernizací" pár součástek .. ale ve skutečnosti se všechno změní, pak ve skutečnosti jste si vybudovali notebooku ..?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Bylo by to levnější / jednodušší prostě koupit aktualizovaný spec model. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Podivné, jak noones stále myslel, že zahájí v této oblasti .. Chcete-li pracovat správně, ale já předpokládám všech společnostech PC .. a mnoho z nich .. Bylo by třeba, aby vše "zahájit do něj"
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Stavební notebook není stejné jako budování ploše. 99% lidí, kteří nemohli dělat se stejným způsobem plochu budovateli může. Neexistuje pro něj na trhu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dalo by se pravděpodobně jakási falešná jí opravdu malé form factor rád pico-ATX v případě notebooku. Ale to je více potíží než je to stojí za to!
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V podstatě - není částí na to jednoduše.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Předpokládám, že by mohlo být jakési možné, pokud jste koupil zatížení druhé straně notebooky, pak můžete mít v některých částech a dát je dohromady, aby se nová, ale to by bylo velmi neefektivní náklady. A nebude tak dobré, jako nový laptop jako jedinou částí můžete koupit, aby se i poblíž dobrou cenu by vady notebooků (některé komponenty by práce), ale všem, kdo by byl starý notebooky.
| |||
| |||
| Díky, přátelé. Myslel jsem, že byl důvod, tím více jsem si myslel o tom, ale chtěla mít jistotu. Existují i jiné věci, myslel jsem, že se druh blázen, že se ukázalo být možná. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Budování vlastní PC. I musí být šílený! | sliz | Obecné Hardware Chat | 3 | 6. listopadu 2008 15:46 |
| Budování nového PC | fman | Obecné Hardware Chat | 2 | 6. únor 2008 16:26 |
| Vybudování nové Pc | Hromovládce | Obecné Hardware Chat | 5 | 18. leden 2008 04:58 |
| Budování této plošině nyní | chrismorris730 | Obecné Hardware Chat | 3 | 15. ledna 2008 21:15 |
| Stavební PC | BrucieBonus | Vypnout Téma diskuze | 16 | 8. října 2007 12:59 |
| Thread Nástroje | |
| |