![]() |
|
| |||
| |||
| Ποτέ δεν μιλάμε για οποιονδήποτε βλέπε οικοδόμηση ενός φορητού υπολογιστή. Είναι τα τμήματα και τις περιπτώσεις που δεν διατίθενται ή μήπως κόστος πολύ περισσότερο από την prebuilt είναι αυτές; φίλε μου μόλις ρωτήθηκε για την οικοδόμηση μιας και είπα ότι θα έπαιρνα την έρευνα. Μια γρήγορη ματιά στις Newegg εμφανίστηκε zip για ένα φορητό υπολογιστή περίπτωση. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Custom μέρη δεν υπάρχουν και η απόκτηση τους από ένα εμπορικό σήμα δεν θα ήταν οικονομικά αποδοτικό.
| |||
| |||
| Σίγουρα, αν είχε ένα παλιό φορητό υπολογιστή σας δεν χρησιμοποιούν πια, αλλά ήταν αρκετά ικανοποιημένη με την περίπτωση .. Μπορείτε απλά να είναι σε ισχύ "αναβάθμιση" ενός σκηνικού .. αλλά στην πραγματικότητα αλλάξουν τα πάντα, τότε το αποτέλεσμα που έχετε χτίσει ένα φορητό υπολογιστή ..;
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Θα ήταν φθηνότερα / απλούστερη μόνο και μόνο για να αγοράσω μια ενημέρωση spec μοντέλο. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Παράξενο πώς noones ποτέ να ξεκινήσει σε αυτήν την περιοχή .. Για να λειτουργήσει σωστά αν υποθέτω όλα PC εταιρείες .. ή πολλά από αυτά .. θα πρέπει να όλα "δρομολόγηση σε αυτό"
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Η οικοδόμηση ενός laptop δεν είναι το ίδιο με την οικοδόμηση μιας desktop. 99% των ατόμων που δεν μπορούσαν να το πράξουν με τον ίδιο τρόπο στην επιφάνεια εργασίας οικοδόμοι μπορούν. Δεν υπάρχει αγορά για αυτό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσατε πιθανόν είδος ψεύτικο με ένα πραγματικά μικρό μορφή παράγοντας όπως pico-ATX σε ένα φορητό υπολογιστή περίπτωση. Αλλά αυτό είναι περισσότερο κόπο από ό, τι αξίζει!
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Βασικά, - δεν υπάρχουν τα μέρη να το κάνουμε εύκολα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υποθέτω θα μπορούσε να είναι δυνατό το είδος, αν αγοράσει ένα φορτίο των μεταχειρισμένων φορητοί υπολογιστές, τότε μπορείτε να πάρετε από τα μέρη και να τους φέρει μερικές όλα μαζί για να κάνουν μια νέα, που όμως θα είναι πολύ αναποτελεσματική κόστος. Και δεν θα ήταν τόσο καλό όσο ένα νέο φορητό υπολογιστή ως τον μόνο μέρη μπορείτε να αγοράσετε για να γίνει ακόμη και κοντά σε μια καλή τιμή θα είναι φορητοί υπολογιστές λάθη (ορισμένα στοιχεία θα λειτουργεί), αλλά θα ήταν όλα αυτά τα παλιά laptops.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ παιδιά. Σκέφτηκα ότι ήταν ο λόγος για την πιο σκέφτηκα, αλλά ήθελε να είναι σίγουρος. Υπάρχουν και άλλα πράγματα σκέφτηκα ήταν είδος τρελός που αποδείχθηκε ότι ήταν δυνατό. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οικοδομώντας το δικό μου υπολογιστή. Πρέπει να είμαι τρελός! | μύξα | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 6η Νοε 2008 15:46 |
| Η οικοδόμηση του νέου pc | fman | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 6 Φεβ 2008 16:26 |
| Δημιουργία μιας Νέας Pc | Βροντών | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 18 Ιαν 2008 04:58 |
| Η οικοδόμηση αυτής της εξέδρας για σήμερα | chrismorris730 | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 15 Ιαν 2008 21:15 |
| Κτίριο Η / Υ | BrucieBonus | Off Topic Συζήτηση | 16 | 8 Οκτ 2007 12:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |