![]() |
|
| |||
| |||
| אני לא רואה אף אחד לדבר על בניית מחשב נייד. האם חלקי ו מקרים לא זמין או האם הם עלות הרבה יותר prebuilt אלו? חבר שלי פשוט שאל על בניית אחת ואמרתי לו שאני מעוניין המחקר. מהיר תראה Newegg פנתה למעלה ZIP עבור מחשב נייד המקרה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חלקים מותאמים אישית אינם קיימים מקבל מהם מותג לא יהיו בעלות אפקטיבית.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בוודאי אם היה לך מחשב נייד ישן שלא להשתמש יותר, אך סביר היה מרוצה המקרה .. אתה יכול להיות בתוקף רק "שדרוג" כמה רכיבים .. אבל בעצם לשנות את הכל, אז בעצם שיצרת מחשב נייד ..?
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
זה יהיה זול יותר / פשוטה יותר, רק כדי לקנות spec עדכון המודל. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
מוזר איך פעם חשבתי noones לשגר לתוך השטח .. כדי לפעול כראוי אם כי אני מניח את כל חברות מחשב .. או הרבה מהם .. היה צריך הכל "השקת את העניין"
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| בניית הנייד אינו זהה לבנות שולחן העבודה. 99% של אנשים לא יכול לעשות את זה באופן דומה Desktop בוני יכול. אין לזה שוק. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול למיין ככל הנראה של זיוף זה באמת קטן עם גורם צורה כמו pico-ATX של מחשב נייד המקרה. אבל זה יותר מאשר בעיות כדאי!
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| למעשה - אין חלקי לעשות את זה בקלות.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מניח שזה יכול להיות סוג של האפשר, אם קנית את הטעינה של מחשבים ניידים יד שנייה, אז אתה יכול לקחת את החלקים מתוך כ ולשים את כולם יחד כדי ליצור קובץ חדש, אולם זה יהיה מאוד לא יעיל עלות. וגם לא יהיה טוב כמו חדש הנייד שכן רק חלקים אתה יכול לקנות את זה אפילו קרוב טוב המחיר יהיה תקלות מחשבים ניידים (כמה רכיבים יעבוד) אבל כל אלה היו מחשבים ניידים הישן.
| |||
| |||
| תודה, חברים. חשבתי שזה היה סיבה יותר חשבתי על זה אבל רציתי להיות בטוח. יש דברים אחרים חשבתי היו סוג של טירוף התברר כי יתכן. |