![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš niekada niekam rodyti kalbėti apie pastato nešiojamas. Ar dalys ir atvejų nėra arba tai kainuoja daug daugiau nei binarinius kokius? Draugaukime tiesiog paklausti apie pastatą ir aš jam pasakė, aš Research. Greitai atrodyti Newegg atlašus Zip nešiojamas atveju. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Individualizuotos dalių nėra, ir gauti iš jų prekės nebūtų ekonomiškai efektyvios.
| |||
| |||
| Žinoma, jei jums buvo senas nešiojamas jūs nepanaudojo daugiau, bet buvo gana patenkintas tuo atveju .. Galima iš esmės tiesiog "modernizavimas" kelias sudedamąsias dalis .. bet iš tikrųjų pakeisti viską, tada iš tikrųjų jūs pastatytas nešiojamas ..?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Jis bus pigesnis / paprasčiau tiesiog nusipirkti Atnaujinta spec modelis. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Keista, kaip noones kada nors paleisti į tą rajoną .. Kad galėtų tinkamai veikti, nors manau visi PC Įmonės .. ar iš jų daug .. turėtų visi "paleisti į jį"
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Statyba nešiojamas kompiuteris nėra taip pastato Desktop pats. 99% žmonių negali daryti tokiu pačiu būdu Desktop statybininkai gali. Nėra IT rinkoje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galima tikriausiai Rūšiuoti padirbtų jis su labai mažomis form faktorius kaip Pico-ATX į nešiojamas atveju. Bet tai daugiau problemų, nei to verta!
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iš esmės - čia nėra dalių tai padaryti lengvai.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš manau, kad ji galėtų tarsi galima, jeigu Jūs pirkti dėvėtų Laptops apkrova, tada jūs galite būti dalių, iš kai kurių ir juos visus kartu, kad nauja, tačiau tai būtų labai ekonomiškai neefektyvus. Ir nebus taip gerai, kaip naujas nešiojamas kaip tik jų galima nusipirkti, kad ji net arti geros kainos būtų nešiojamųjų kompiuterių gedimus (kai kurie komponentai bus darbe), tačiau visi šie būtų senas kompiuteriai.
| |||
| |||
| Thanks folks. Man atrodė, kad buvo priežastis daugiau Aš maniau apie tai, bet norėjo būti tikras. Yra kitų dalykų, aš maniau, buvo rūšies Crazy, kad pasirodė neįmanoma. |