![]() |
|
| |||
| |||
| Es nekad redzēt kāds runāt par celtniecības klēpjdators. Ir daļas un gadījumos, kas nav pieejama vai tās maksā daudz vairāk nekā iebūvētām tiem? mans draugs netiek vienkārši lūgts par vienu ēku, un es viņam pateicu, I'd pētniecības to. Quick Look uz Newegg pagriezās līdz rāvējslēdzis klēpjdators gadījumā. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Custom daļas nav, un iegūt tos no firmas nebūtu rentabli.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Protams, ja Jums bija vecs klēpjdators tu neizmanto vairs, bet bija samērā apmierināti ar lietu .. Jūs varētu faktiski vienkārši "modernizācija" dažas detaļas .. bet reāli mainīt visu, tad patiesībā jūs esat iebūvētu klēpjdators ..?
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Tas būtu lētāk / vienkāršāk tikai nopirkt atjaunošana spec modeli. Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Dīvaini, kā noones kādreiz domājuši uzsākt minētajā jomā .. Lai strādātu pareizi, ja es pieņemu visu PC Companies .. vai daudzi no viņiem .. vajadzētu viss "sākušas īstenot IT"
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ēka klēpjdators nav pati ēka desktop. 99% cilvēku, nevarēja darīt to tādā pašā veidā desktop celtniekiem iespējams. Nav tā tirgus. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs varētu iespējams kārtot viltojumu to ar ļoti mazu Form Factor kā Pico-ATX in klēpjdators gadījumā. Bet tas ir vairāk problēmu, nekā tā vērts!
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pamatā - tur nav daļas, to izdarīt viegli.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju, ka tas varētu veida ir iespējama, ja esat nopircis slodzi lietotu klēpjdatoriem, tad varat veikt daļu no vieniem un viņus visus kopā, lai padarītu jaunu, tomēr būtu ļoti neefektīvi izmaksu ziņā. Un tas nav tik labi kā jaunu klēpjdatoru, jo tikai daļa jūs varētu nopirkt, lai padarītu to pat tuvu laba cena būtu defektiem Portatīvie datori (daži komponenti varētu strādāt), bet visiem, kas varētu būt vecs laptops.
| |||
| |||
| Thanks folks. Es datiem, kas bija iemesls vairāk es domāju par to, bet vēlējās, lai būtu drošs. Ir citas lietas, es domāju, bija laipnas un traks, ka izrādījās iespējams. |