![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Nigdy nie patrz nikomu mówić o budowaniu laptopa. Czy części i przypadków, które nie są dostępne lub nie są kosztem znacznie więcej niż te prekompilowanych? mój kumpel tylko poproszony o budowie jednego i Mówiłem mu I'd go badań. Krótkie spojrzenie na Newegg odwrócił się zip w przypadku laptopa. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Custom części nie istnieją i zaczyna je z zupełnie nie byłoby opłacalne.
| |||
| |||
| Na pewno jeśli miał starego laptopa można korzystać już nie, ale racjonalnie zadowolony z przypadku .. Można w efekcie tylko "modernizacja" kilka elementów .. ale faktycznie zmienić wszystko, to w efekcie już zbudowane laptopa ..?
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Byłoby to tańsze / prostsze prostu kupić aktualizacja specyfikacji modelu. My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
Dziwne, jak noones kiedykolwiek myśl, aby uruchomić w tym zakresie .. Aby działać prawidłowo choć załó wszystkich spółek PC .. lub ich sporo .. musiałyby wszyscy "uruchomić w nim"
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Budowa laptop nie jest taki sam jak budowa pulpicie. 99% osób nie może zrobić to w ten sam sposób można pulpicie budowniczych. Nie ma go na rynku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Można prawdopodobnie rodzaju fałszywych go naprawdę małe formy czynnik jak pico-ATX w przypadku laptopa. Ale to więcej problemów niż to warte!
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W zasadzie - nie ma części, aby zrobić to z łatwością.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I suppose mógłby typu jest możliwe, jeśli kupił ładunek używanych laptopów, można podjąć z niektórych części i umieścić je wszystkie razem do nowego, jednak byłoby bardzo nieefektywne kosztów. I nie będzie tak dobry, jak nowy laptop jak tylko można było kupić części, aby go zamknąć nawet do dobrej cenie byłoby uszkodzeń laptopów (niektóre elementy będą pracować), ale wszystkie te byłyby stare laptopy.
| |||
| |||
| Dzięki folks. Wyobraziłem, że powód był bardziej myślałem o tym, ale chce mieć pewność. Istnieją inne rzeczy Myślałem były rodzaju szalona, że okazało się możliwe. |