![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| N-am mai văzut pe cineva vorbim despre construirea unui laptop. Sunt de piese şi de cazuri care nu sunt disponibile sau nu au costuri mult mai mult decât de cele prebuilt? amicul meu a cerut doar despre o clădire şi i-am spus Aş cercetare-o. O scurtă privire asupra Newegg s-zip pentru un laptop caz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Custom părţi nu există, şi le obtinerea de la un brand nu ar fi rentabile.
| |||
| |||
| Desigur, dacă aţi avut un vechi laptop nu ai mai folosi, în mod rezonabil, dar au fost mulţumiţi cu ceea ce .. Ai putea fi în vigoare doar "îmbunătăţire" câteva componente .. dar, de fapt, schimba totul, atunci în vigoare pe care le-aţi construit un laptop ..?
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Ar fi mai ieftin / simplu doar pentru a cumpara o actualizare spec. model. Sistemul meu: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Citat:
Ciudat cum noones gândit vreodată să lanseze în acest domeniu .. Pentru a lucra corect, desi cred ca toate PC Companiile .. sau de o mulţime de ei .. ar trebui să toţi "lansa în el"
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Construirea unui laptop nu este acelaşi ca şi construirea unui desktop. 99% din oameni nu au putut face acest lucru în acelaşi fel în spaţiul de lucru pot constructori. Nu există o piaţă pentru acesta. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai putea probabil ca un fel de fals-l cu o foarte mici, ca factor de formă pico-ATX în cazul unui laptop. Dar asta-i mai multe probleme decât merită!
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Practic - acolo nu sunt piesele pentru a face acest lucru cu uşurinţă.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Presupun că ar putea fi un fel de posibil, daca ai cumparat o gramada de mâna a doua laptop-uri, atunci poţi să-l iau din unele părţi şi puneţi-le pe toate împreună pentru a face unul nou, cu toate acestea, ar fi foarte de cost nul. Şi nu ar fi la fel de bun ca un nou laptop pentru ca doar o parte ai putea cumpăra pentru a face chiar aproape de un pret bun ar fi greşelile laptop-uri (unele componente ar munca), dar toţi cei care ar fi vechi de laptop-uri.
| |||
| |||
| Mulţumesc oameni buni. M-am gândit că a fost motivul pentru care m-am gândit la mai multe despre el, dar a vrut să fie sigur. Există şi alte lucruri Am crezut ca au fost un fel de nebun ca sa dovedit a fi posibil. |
![]() |
|
| Marcaje |