![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Já nikdy nevidel nikoho hovoriť o budovaní notebooku. Sú časťou a prípadov nie sú k dispozícii, alebo to stojí oveľa viac, ako je prebuilt ty? môj kámoš len požiadal o budovaní jedného a povedala som mu, že bych výskumu. Rýchly pohľad na Newegg obrátila až zips pre notebook prípadu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vlastné časti neexistujú, a ako sa im od značky by nemali byť nákladovo efektívne.
| |||
| |||
| Iste, ak ste mali starý notebook ste už nepoužíva, ale boli primerane spokojní s prípad .. Dalo by sa v podstate len "rekonštrukcia" pár súčiastok .. ale v skutočnosti sa všetko zmení, potom v skutočnosti ste si vybudovali notebooku ..? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Bolo by to lacnejšie / jednoduchšie jednoducho kúpiť aktualizovaný spec model. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Podivné, ako noones stále myslel, že začne v tejto oblasti .. Ak chcete pracovať správne, ale já předpokládám všetkých spoločnostiach PC .. a mnoho z nich .. Bolo by potrebné, aby všetko "začať do neho" |
|
| |||
| |||
| Stavebné notebook nie je rovnaké ako budovanie ploche. 99% ľudí, ktorí nemohli robiť sa rovnakým spôsobom plochu budovateľov môže. Neexistuje pre neho na trhu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dalo by sa pravdepodobne akási falošná jej naozaj malé form factor rád pico-ATX v prípade notebooku. Ale to je viac problémov ako je to stojí za to!
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V podstate - nie je časťou na to jednoducho.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Predpokladám, že by mohlo byť akési možné, ak ste kúpil zaťaženie druhej strane notebooky, potom môžete mať v niektorých častiach a dať sa dohromady, aby sa nová, ale to by bolo veľmi neefektívne náklady. A nebude tak dobré, ako nový laptop ako jedinou časťou môžete kúpiť, aby sa aj v blízkosti dobrú cenu by vady notebookov (niektoré komponenty by práce), ale všetkým, kto by bol starý notebooky.
| |||
| |||
| Vďaka, priatelia. Myslel som, že bol dôvod, tým viac som si myslel o tom, ale chcela mať istotu. Existujú aj iné veci, myslel som, že sa druh blázon, že sa ukázalo byť možná. |