![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА никада видјети никоме говорити о изградњи лаптоп. Да ли су делови и случајева није доступан или не цене пуно више од оних пребуилт? мој пријатељ питао о изградњи само једном и рекао сам му да бих истраживања. Брзи поглед на Неуегг окренут горе зип за лаптоп цасе. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Цустом делови не постоје и узимајући их од бранд неће бити трошковно ефикасне.
| |||
| |||
| Заиста, ако је стари лаптоп нисте користили више, али су били прилично задовољни случају .. Могло би бити на снази само "надоградња" неколико компоненти .. али заправо све променити, а затим у ствари које сте изградили лаптоп ..?
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Било би јефтиније / једноставније само купити упдатед спец модел. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Чудно како ноонес икад помислили да бисте покренули у том подручју .. За исправно радити иако Претпостављам свих рачунара компаније .. или пуно њих .. би требао све "покретање у њу"
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Грађевинска лаптоп није исто што и изградњу десктоп. 99% људи не може то учинити на исти начин на десктоп градитељи могу. Не постоји тржиште за то. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могло би вероватно врста лажних га заиста мали Форм Фацтор АТКС попут пицо-у лаптоп цасе. Али то је више невоља него што вреди!
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Углавном - не постоје делови то учинити лако.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да би то могло бити могуће врста, ако сте купили терет друге стране преносник, тада можете узети неке делове из те их све заједно направити нови, али то ће бити врло костим неделотворним. И неће бити тако добро као нови лаптоп као јединог дела те могао купити да би га чак и близу добра цена би се грешке лаптоп (неких компоненти би рада), али сви они ће бити стари лаптоп.
| |||
| |||
| Хвала људи. Сам схватио да је био разлог што више сам мислио о томе, али су хтели да буду сигурни. Постоје и друге ствари мислио сам какве су луди да се показало да је могуће. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Грађевинска своје рачунар. И мора бити луд! | глиб | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 6 новембар 2008 15:46 |
| Изградња нових пц | фман | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 6 фебруар 2008 16:26 |
| Градња новог Пц | Громовник | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 18 јануар 2008 04:58 |
| Изградња ове опремити за сада | цхрисморрис730 | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 15 јануар 2008 21:15 |
| Грађевинска рачунара | БруциеБонус | Офф Топиц Дисцуссион | 16 | 8 октобар 2007 12:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |