![]() |
|
| |||
| |||
| Bir dizüstü bilgisayar bina hakkında konuşmak herkesin görmek asla. Parçalar ve durumlarda mevcut değildir ya da çok prebuilt olanlarına göre daha fazla maliyeti nedir? arkadaşım sadece bina bir sordu ve ben bunu araştırma ediyorum söyledim. Üzerinde Newegg açlmş dizüstü durumda Zip hızlı bir bak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Özel parçalar mevcut değildir ve bir marka maliyet etkili olmaz onları almak.
| |||
| |||
| Şüphesiz eğer, ama makul durum ile .. mutlu size artık kullanmayın mi eski bir dizüstü bilgisayar vardı Siz "birkaç bileşenleri .. yükseltiyorsanız yürürlükte sadece" olabilir ancak, daha sonra her şeyi değiştirmek bir dizüstü .. Oluşturduğunuz yürürlükte?
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Bu ucuz olacağını / basit sadece bir güncellenen özel modeli satın almak. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Garip nasıl noones hiç bu alanına .. başlatmayı düşündüm Doğru olsa tüm PC Şirketler varsayalım çalışmak için .. ya da bir sürü .. gerekir hepsi "it" e başla
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Dizüstü oluşturmak için bir masaüstü bina ile aynı değildir. Insanların% 99 gibi masaüstü Üreticileri Can yapmayacağım olabilir. Bunun için pazarı. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Büyük olasılıkla bu pico gibi bir çok küçük form faktörü ile sahte-ATX bir dizüstü halinde sıralamak olabilir. Daha buna değer Ama bu daha fazla sorun's!
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Temelde - Orada kolayca yapmak için parçalar değildir.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer ikinci el dizüstü bilgisayarlar bir yük aldım bu çeşit olabilir varsayalım, o zaman bazı parçalar almak ve hep birlikte yeni bir hesap yapmak için onları koymak mümkün, ancak çok etkisiz mal olacaktır. Ve bu bile iyi bir fiyat için hataları dizüstü bilgisayarlar (bazı bileşenleri) ama bütün o eski olacağını dizüstü bilgisayarlar çalışacak olur kapatmak için satın alabilirsiniz tek parça olarak yeni bir dizüstü bilgisayar kadar iyi olmaz.
| |||
| |||
| Teşekkürler millet. Bunun hakkında ama emin olmak istedim, daha diye düşündüm nedeni olduğunu düşündüm. Orada düşündüm başka şeyleri ifade mümkün hale geldi deli gibi oldu. |
![]() |
|
| Bookmarks |