![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я ніколи нікого бачити говорити про створення ноутбука. Чи є частинами і випадках, не доступні або ж вони коштують набагато більше, ніж готові які? мій приятель просто запитав про будівництво одного і я розповів йому, що я його дослідження. Швидкий погляд на Newegg виявився Zip для ноутбука справи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Користувальницькі частин не існує, і отримувати їх від бренду не буде економічно ефективним.
| |||
| |||
| Звичайно, якщо у вас старий ноутбук ви не використовуєте більше, але були досить щасливі зі справою .. Ви могли б у силу тільки бути "Оновлення" у собі кілька компонентів .. але насправді все змінити, то по суті, ви створили ноутбук ..?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Було б дешевше / просту щоб просто купити оновлену специфікацію моделі. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Дивно, що коли-небудь замислювалися noones до запуску в цій області .. Щоб працювати правильно, хоча я вважаю всі комп'ютерні компанії .. або їх багато .. повинна всі "Запуск у нього"
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Будівництво ноутбук не те ж саме, як будівництво робочого столу. 99% людей не можуть зробити це в тому ж будівельники Desktop так можна. Існує не для нього ринок. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви, ймовірно, може роду Fake це з дуже малим форм-фактором, як Піко-ATX в ноутбуці справи. Але це ще більше проблем, ніж воно того варте!
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В основному - ні частин зробити це легко.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я вважаю, це може роду можна, якщо ви купили навантаження ноутбуки другого боку, то ви можете приймати частина з одних і помістити їх усіх разом, щоб зробити новий, хоча це буде дуже економічно неефективним. І не було б так добре, як новий ноутбук як тільки частини можна було купити, щоб його навіть близько до хорошою ціною буде несправності ноутбуків (деякі компоненти будуть працювати), але всі ці б старий ноутбук.
| |||
| |||
| Завдяки людям. Я подумав, що є причиною, що більше я думав про це, але хотів бути впевнений. Є й інші речі, які я вважав виду божевільні, що виявилося можливим. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Будівництво мого власного комп'ютера. Я повинен бути божевільним! | слиз | Генеральний обладнання чат | 3 | 6 листопада 2008 15:46 |
| Будівництво нового ПК | fman | Генеральний обладнання чат | 2 | 6 лютого 2008 16:26 |
| Будівництво нового ПК | Громовержець | Генеральний обладнання чат | 5 | 18 січня 2008 04:58 |
| Будівництво цієї установки зараз | chrismorris730 | Генеральний обладнання чат | 3 | 15 січня 2008 21:15 |
| Будівництво ПК | BrucieBonus | Off Topic Discussion | 16 | 8 жовтня 2007 12:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |