![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow! nikdo vám to ještě? dělají barebone kity pro notebooky! přichází se základní věci, jako je případ mobo a obrazovka je jen google
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pravítko, možná, že existují, ale jsou příliš nešikovný dát dohromady, a stojí více postavit než koupit.
| |||
| |||
| Trochu jiný i když ve skutečnosti ..
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jen jeho odpovědi na otázky své opravdu jediný způsob, jak postavit jednu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oni jsou pravděpodobně hlavně pro někoho, kdo chtějí stavět to jen pro zábavu (jako souprava vozů), a pokud je to barebone kit, to nezní jako budete moci přizpůsobit jej ještě než normálně.
| |||
| |||
| Mohlo by to také být potenciálně obtížné najít díly, jako například CD disky, jak se liší od notebooku k notebooku. Například jsem nemohl držet má Dell CD disku v notebooku NEC. |
|
| |||
| |||
| CD mechaniky jsou vlastně překvapivě častá, protože většina notebooků má schopnost odstranit tyto takže si můžete dát na jiný, nebo možná to je jen starší notebooky, kdy bylo více obyčejné muset přepínat mezi disk CD a Floppy. |
|
| |||
| |||
| Měl jsem starý laptop that didnt práce a já si CD-ROM, a to ve svém notebooku, který byl o rok nebo 2 starší |
|
| |||
| |||
| Vím, co myslíš, ale já jsem vždy věřil, že každý disk CD byl jedinečný pro každou fanufacturor. Moje Dell DVD-ROM vychází docela dobře, ale nemůžu prostě vydržet v bratrově NEC. |
|
| |||
| |||
| Ano, mohou být i konkrétní výrobce. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Budování vlastní PC. I musí být šílený! | sliz | Obecné Hardware Chat | 3 | 6. listopadu 2008 15:46 |
| Budování nového PC | fman | Obecné Hardware Chat | 2 | 6. únor 2008 16:26 |
| Vybudování nové Pc | Hromovládce | Obecné Hardware Chat | 5 | 18. leden 2008 04:58 |
| Budování této plošině nyní | chrismorris730 | Obecné Hardware Chat | 3 | 15. ledna 2008 21:15 |
| Stavební PC | BrucieBonus | Vypnout Téma diskuze | 16 | 8. října 2007 12:59 |
| Thread Nástroje | |
| |