![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow! κανείς δεν έχει προτείνει αυτό ακόμη; κάνουν Barebone σετ για φορητούς υπολογιστές! έρχεται με τα βασικά πράγματα, όπως mobo περίπτωση και οθόνη google ακριβώς
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χάρακα, ίσως να υπάρχουν, αλλά είναι πολύ fiddly να θέσουν από κοινού, και κοστίζουν περισσότερο στην κατασκευή από την αγορά.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λίγο διαφορετικό αν πραγματικά ..
|
| |||
| |||
| μόνο απάντηση στην ερώτησή του, στην πραγματικότητα του ο μόνος τρόπος για την οικοδόμηση ενός |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι πιθανόν, κυρίως για κάποιον που θέλει να οικοδομήσει αυτό ακριβώς για τη διασκέδαση του (όπως το κιτ αυτοκίνητα) και αν είναι ένα barebone kit, δεν ακούγεται σαν θα μπορείτε να προσαρμόσετε πια από ό, τι συνήθως.
| |||
| |||
| Θα μπορούσε επίσης να είναι ενδεχομένως δύσκολο να βρεθεί τμήματα όπως οι δίσκοι CD όπως αυτές διαφέρουν από laptop σε φορητό υπολογιστή. Για παράδειγμα, δεν θα μπορούσα να κολλήσει Dell δίσκο μου CD σε ένα φορητό NEC. |
|
| |||
| |||
| Μονάδες CD είναι πραγματικά εκπληκτικά κοινό, όπως οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές έχουν τη δυνατότητα να αρθούν αυτές έτσι μπορείτε να βάλετε ένα άλλο, ή ίσως αυτό είναι μεγάλα ακριβώς φορητούς υπολογιστές, όταν ήταν πιο κοινές για να μεταστρέψει την κίνηση μεταξύ των CD και Floppy. |
|
| |||
| |||
| Είχα ένα παλιό φορητό υπολογιστή που didnt δουλειά και πήρα το cd drive έξω και το βάζουμε σε ένα φορητό υπολογιστή που ήταν ένα έτος ή 2 μεγάλα |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Yea, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κατασκευαστής ειδικών. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οικοδομώντας το δικό μου υπολογιστή. Πρέπει να είμαι τρελός! | μύξα | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 6η Νοε 2008 15:46 |
| Η οικοδόμηση του νέου pc | fman | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 6 Φεβ 2008 16:26 |
| Δημιουργία μιας Νέας Pc | Βροντών | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 18 Ιαν 2008 04:58 |
| Η οικοδόμηση αυτής της εξέδρας για σήμερα | chrismorris730 | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 15 Ιαν 2008 21:15 |
| Κτίριο Η / Υ | BrucieBonus | Off Topic Συζήτηση | 16 | 8 Οκτ 2007 12:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |