![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow! nitko nije predložio ovaj još? čine barebone setove za laptop! dolazi s osnovnim stvarima kao što je slučaj i mobo ekranu upravo to Google
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vladara, možda oni postoje, ali oni su previše fiddly staviti zajedno, i trošak za gradnju više nego kupiti.
| |||
| |||
| Bit različite iako stvarno ..
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| samo javljanje njegove pitanje njegove zaista jedini način da se izgradi jedan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oni su vjerojatno uglavnom za one koji žele izgraditi samo za zabavu od njega (kao kit automobila), a ako je to barebone kit, to se ne čini kao da će biti u mogućnosti prilagoditi se više nego obično.
| |||
| |||
| To može biti potencijalno teško naći dijelove kao što su CD diskovi te variraju od laptopa do laptopa. Npr. nisam mogla staviti moj Dell CD pogon u NEC laptop. |
|
| |||
| |||
| CD diskovi su zapravo iznenađujuće zajedničke, kao većina laptop imati mogućnost da uklonite ove tako da možete staviti jedna u drugu, ili možda da je samo stariji laptop, kada je više uobičajeno imaju za prebacivanje između pogona CD i diskete. |
|
| |||
| |||
| Imala sam stari laptop koji nije funkcionirati i ja uzeo CD i stavi ga na laptop koji je bio prije godinu ili 2 starije |
|
| |||
| |||
| Znam što hoćeš reći, ali uvijek sam vjerovao da je svaki CD je jedinstven za svaku fanufacturor. Moj Dell DVD pogona izlazi prilično lako, ali ne mogu jednostavno staviti ga u mojem bratu NEC. |
|
| |||
| |||
| Da, mogli bi biti dobro proizvođača specifičan. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Građevinska svoje računalo. I mora biti lud! | glib | General Hardware Chat | 3 | 6. studeni 2008 15:46 |
| Izgradnja novih pc | fman | General Hardware Chat | 2 | 6. veljača 2008 16:26 |
| Gradnja novog Pc | Gromovnik | General Hardware Chat | 5 | 18 siječanj 2008 04:58 |
| Izgradnja ove opremiti za sada | chrismorris730 | General Hardware Chat | 3 | 15 siječanj 2008 21:15 |
| Građevinska računala | BrucieBonus | Off Topic Discussion | 16 | 8. listopad 2007 12:59 |
| Thread Tools | |
| |