![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow! senki nem javasolta ezt még? azok Barebone Projektminták a laptopok! érkezik, az alapvető dolgokat, mint az esetben mobo és a képernyőn csak a Google-el
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vonalzó, talán vannak, de túl fiddly fel együtt, és többe kerül, hogy nem tud vásárolni.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kicsit más de tényleg ..
|
| |||
| |||
| csak válaszol a kérdésre, hogy valóban az egyetlen módja, hogy egy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ezek valószínűleg főként az, aki szeretne építeni, hogy csak a móka, hogy (mint kit autók), és ha ez egy barebone kit, azt nem úgy hangzik, mint ha képes lesz arra, hogy testre többé, mint általában.
| |||
| |||
| Azt is lehet esetleg nehéz megtalálni részek, mint például a CD-meghajtót, mivel ezek eltérőek laptop a laptop. Például nem tudtam én maradok Dell CD-meghajtó a NEC laptop. |
|
| |||
| |||
| CD drives valóban meglepően gyakori, mint a legtöbb laptop van arra, hogy távolítsa el ezeket, így nem tud egy másikat, vagy lehet, hogy csak régebbi laptopok, amikor a közös, hogy a váltást a meghajtó a CD és Floppy. |
|
| |||
| |||
| Volt egy régi laptop, hogy didnt dolgozik, és én a CD-meghajtó, és tedd egy laptop volt a 2 év, vagy annál idősebb |
|
| |||
| |||
| Tudom, mire gondol, de én mindig is úgy gondolta, hogy minden CD-meghajtó is egyedülálló, hogy minden fanufacturor. Saját Dell DVD meghajtó kijön egészen egyszerűen, de nem csak kibír a bátyám NEC. |
|
| |||
| |||
| Igen, ők is a gyártóra jellemző. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Building a saját számítógépre. Meg kell haragudj! | iszap | Általános fémáru Chat | 3 | 6. november 2008 15:46 |
| Új PC | fman | Általános fémáru Chat | 2 | 6. február 2008 16:26 |
| Egy új Pc | Mennydörgő Jupiter | Általános fémáru Chat | 5 | 18. január 2008 04:58 |
| Építési e fúrótoronyhoz most | chrismorris730 | Általános fémáru Chat | 3 | 15. január 2008 21:15 |
| Építési PC | BrucieBonus | Off Topic Discussion | 16 | 8. október 2007 12:59 |
| Téma eszközök | |
| |