![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| וואו! אף אחד לא הציע את זה עדיין? הם עושים barebone ערכות עבור מחשבים ניידים! בא עם דברים בסיסיים כמו במקרה mobo ועל המסך פשוט זה Google
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שליט, אולי הם קיימים אבל הם גם fiddly כדי להרכיב, והעלות יותר לבנות מאשר לקנות.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מעט שונה אם כי באמת ..
|
| |||
| |||
| רק עונה על השאלה שלו באמת הדרך היחידה לבנות אחד |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הם כנראה בעיקר עבור מי רוצה לבנות את זה רק בשביל הכיף של זה (כמו מכוניות קיט) ואם זהו barebone קיט, זה לא נשמע כמו תוכל customise אותו יותר מאשר בדרך כלל.
| |||
| |||
| זה יכול להיות גם פוטנציאל קשה למצוא חלקים כגון כונני CD כמו אלה להשתנות מן הנייד כדי הנייד. למשל אני לא יכול לתקוע את Dell התקליטורים של Nec הנייד. |
|
| |||
| |||
| כונני תקליטורים אלו ממש מפתיע נפוצות, כמו ברוב המחשבים הניידים יש את היכולת להסיר אותם כך שאתה יכול לשים אחד אחר, או אולי זה פשוט ישנים המחשבים הניידים כאשר זה היה נפוץ יותר יש להחליף את כונן CD ו בין תקליטון. |
|
| |||
| |||
| היה לי את הנייד הישן didn't עבודה לקחתי את התקליטורים החוצה ותשים אותו מחשב נייד זה היה שנה או 2 ישנים |
|
| |||
| |||
| אני יודע למה אתה מתכוון, אבל אני תמיד האמנתי שכל התקליטורים היה ייחודי לכל fanufacturor. אזור ה-DVD של Dell יוצא די בקלות, אבל אני פשוט לא יכול להחזיק את אחיו של Nec. |
|
| |||
| |||
| כן, הם יכולים גם להיות ליצרן ספציפי. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מבנה המחשב האישי שלי. אני חייב להיות משוגע! | רפש | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 6 נובמבר 2008 15:46 |
| בניין חדש PC | fman | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 6 פבואר 2008 16:26 |
| בניית מחשב חדש | Thunderer | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 18 ינואר 2008 04:58 |
| בניין זה חבל לעת עתה | chrismorris730 | כללי חומרה צ 'אט | 3 | ה -15 בחודש ינואר 2008 21:15 |
| מבנה מחשבים | BrucieBonus | דיון Off topic | 16 | 8 אוקטובר 2007 12:59 |
| שרשרת כלים | |
| |