![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow! niekas pasiūlė tai dar? jie Barebone rinkiniai Laptops! ateina su pagrindinių dalykų, kaip atveju MOBO ir ekrane tik tai Google
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Valdovas, gal jie egzistuoja, tačiau jos yra pernelyg smulkus, kad kartu sudėjus, ir kainuoti daugiau statyti negu pirkti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiek skiriasi, nors tikrai ..
|
| |||
| |||
| tik atsakyti į jo klausimą, jos tikrai vienintelis būdas sukurti vieną |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jie tikriausiai yra daugiausia tiems, kurie nori tiesiog kurti jį, kad jis įdomus (kaip ir automobilius rinkinys), ir jei jis Barebone rinkinys, jame nėra garso, kaip jums bus galima pritaikyti jo daugiau nei įprastai.
| |||
| |||
| Jis taip pat gali būti potencialiai sunku rasti dalių, tokių kaip CD diskų, kaip jis skiriasi nuo kompiuterio prie nešiojamojo kompiuterio. Pavyzdžiui, aš negalėjo laikytis savo Dell "disko" NEC "nešiojamasis kompiuteris. |
|
| |||
| |||
| CD diskai yra tikrai stebina bendrai, kaip dauguma nešiojamųjų kompiuterių turi galimybę pašalinti šias todėl jūs galite įdėti įvairių vieną, o gal tai tik vyresnio amžiaus nešiojamieji kompiuteriai, kai jis buvo labiau įprasta turėti persijungti tarp CD ir diskelių įrenginį. |
|
| |||
| |||
| Aš turėjau seną nešiojamąjį kompiuterį, kad didnt darbą ir laikiausi CD ir įdėkite jį į nešiojamas, kad buvo metų ar vyresnių 2 |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Taip, jie gali būti ir specialius gamintojo. |