![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow! Nikt nie zasugerował tego jeszcze? Barebone one zestawy dla laptopów! pochodzi z podstawowych rzeczy, takich jak sprawy Mobo i ekranu to tylko google
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Władcy, być może nie istnieją, ale są one zbyt fiddly umieścić razem, a koszt budowy niż kupować.
| |||
| |||
| Nieco inaczej chociaż naprawdę ..
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Odpowiadając na jego pytanie tylko jej naprawdę jedynym sposobem na budowanie jeden |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Są to prawdopodobnie głównie dla kogoś, kto chce budować to tylko dla zabawy ją (np. zestaw samochodów), a jeśli jest to Barebone kit, to nie brzmi jak będziesz mógł dostosować go już niż normalnie.
| |||
| |||
| Może to być także potencjalnie trudno znaleźć części, takich jak napędy CD, ponieważ różnią się w zależności od laptopa laptopa. Na przykład nie mogę trzymać mój Dell CD w PKW laptopa. |
|
| |||
| |||
| Napędy CD rzeczywiście zaskakująco często, jak większość laptopów ma możliwość usunięcia tych, dzięki czemu można umieścić inną, albo może to tylko starsze laptopy, kiedy została ona bardziej powszechne, aby przełączyć się między dysk CD i dyskietki. |
|
| |||
| |||
| Miałem stary laptop że didnt pracy i brałem napęd CD i umieścić go w laptopie, który został w roku lub 2 starszych |
|
| |||
| |||
| Wiem co masz na myśli, ale zawsze wierzył, że każdy napęd CD został unikalny dla każdego fanufacturor. Mój Dell DVD wychodzi dość łatwo, ale nie mogę po prostu trzymać go w moim bratem w PKW. |
|
| |||
| |||
| Tak, mogą być również producenta. |
![]() |
|
| Zakładki |