![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow! nimeni nu a sugerat asta? care le fac Barebone kituri pentru laptop-uri! vine cu lucrurile de bază, cum ar fi cazul mobo ecran şi doar google it
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Domnitor, poate că ele există, dar acestea sunt prea fiddly de a pune împreună, şi costul de a construi mai mult decât de a cumpăra.
| |||
| |||
| Bit diferite deşi foarte ..
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| răspunde la întrebarea lui doar sa-adevăr singura cale de a construi un |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acestea sunt, probabil, mai ales pentru cineva care vrea să-l construiască doar pentru distracţie de aceasta (la fel ca şi kit de autoturisme), iar daca acesta este un kit de Barebone, nu suna ca va fi capabil să particularizaţi mai mult în mod normal.
| |||
| |||
| S-ar putea fi, de asemenea, potenţial dificil de a găsi părţi, cum ar fi CD-drive ca aceste varia de la laptop la laptop. De exemplu, aş putea să nu-mi stick Dell într-o unitate CD NEC laptop. |
|
| |||
| |||
| CD-ul se conduce de fapt surprinzător de comună, ca cele mai multe laptop-uri au capacitatea de a elimina aceste astfel încât să puteţi pune un altul în, sau, poate, că e doar laptop-uri mai vechi, atunci când a fost mult mai frecventă de a avea pentru a comuta între unitatea CD-uri si Floppy. |
|
| |||
| |||
| Am avut un laptop vechi didnt că locul de muncă şi i-am luat unitatea de CD şi a pus-o într-un laptop, care a fost un an sau 2, în vârstă |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Da, ei ar putea foarte bine să fie producătorul specifice. |