![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow! nikto vám to ešte? robia barebone kity pre notebooky! prichádza sa základné veci, ako je prípad mobo a obrazovka je len google
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pravítko, možno, že existujú, ale sú príliš nešikovný dať dohromady, a stoja viac postaviť ako kúpiť.
| |||
| |||
| Trochu iný aj keď v skutočnosti .. |
|
| |||
| |||
| Len jeho odpovede na otázky svojej naozaj jediný spôsob, ako postaviť jednu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oni sú pravdepodobne hlavne pre niekoho, kto chcú stavať to len pre zábavu (ako súprava vozidiel), a ak je to barebone kit, to neznie ako budete môcť prispôsobiť ho ešte ako normálne.
| |||
| |||
| Mohlo by to tiež byť potenciálne ťažké nájsť diely, ako napríklad CD disky, ako sa líši od notebooku k notebooku. Napríklad som nemohol držať má Dell CD disku v notebooku NEC. |
|
| |||
| |||
| CD mechaniky sú vlastne prekvapivo časté, pretože väčšina notebookov má schopnosť odstrániť tieto takže si môžete dať na iný, alebo možno to je len staršie notebooky, kedy bolo viac obyčajné musieť prepínať medzi disk CD a Floppy. |
|
| |||
| |||
| Mal som starý laptop that didnt práce a já si CD-ROM, a to vo svojom notebooku, ktorý bol o rok alebo 2 staršie |
|
| |||
| |||
| Viem, čo myslíš, ale ja som vždy veril, že každý disk CD bol jedinečný pre každú fanufacturor. Moja Dell DVD-ROM vychádza celkom dobre, ale nemôžem jednoducho vydržať v bratovom NEC. |
|
| |||
| |||
| Áno, môžu byť aj konkrétne výrobcu. |