![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уоу! нико није предложио данашји још? чине баребоне сетове за лаптоп! долази са основним стварима као што је случај и мобо екрану управо то Гоогле
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Владара, можда они постоје, али они су превише фиддлы ставити заједно, и костим за градњу више него купити.
| |||
| |||
| Бит различите иако стварно ..
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| само јављање његове питање његове заиста једини начин да се изгради један |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Они су вероватно углавном за оне који желе изградити само за забаву од њега (као кит аутомобила), а ако је то баребоне кит, то се не чини као да ће бити у могућности да прилагодите се више него обично.
| |||
| |||
| То може бити потенцијално тешко наћи делове као што су ЦД дискови те варирају од лаптоп до лаптоп. Нпр нисам могла ставити мој Делл ЦД погон у НЕЦ лаптоп. |
|
| |||
| |||
| ЦД дискови су заправо иненађујуће заједничке, као већина лаптоп имати могућност да уклоните ове тако да можете ставити једна у другу, или можда да је само старији лаптоп, када је више уобичајено имају за пребацивање између погона ЦД и дискете. |
|
| |||
| |||
| Имала сам стари лаптоп који није посао и ја узео ЦД и стави га на лаптоп који је био пре годину или 2 старије |
|
| |||
| |||
| Знам шта хоћеш рећи, али увек сам веровао да је сваки ЦД је јединствен за сваку фануфацтурор. Мој Делл ДВД погона излази прилично лако, али не могу једноставно ставити га у мом брату НЕЦ. |
|
| |||
| |||
| Да, могли би да буду добро произвођача специфичан. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Грађевинска своје рачунар. И мора бити луд! | глиб | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 6 новембар 2008 15:46 |
| Изградња нових пц | фман | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 6 фебруар 2008 16:26 |
| Градња новог Пц | Громовник | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 18 јануар 2008 04:58 |
| Изградња ове опремити за сада | цхрисморрис730 | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 15 јануар 2008 21:15 |
| Грађевинска рачунара | БруциеБонус | Офф Топиц Дисцуссион | 16 | 8 октобар 2007 12:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |