![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| вау! ніхто не запропонував цього ще? вони роблять Barebone комплекти для ноутбуків! поставляється з основного матеріалу, як випадок плат і екран просто воно Google
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Правитель, можливо, вони існують, але вони дуже незручним, щоб покласти разом, і коштують дорожче збудувати, ніж купити.
| |||
| |||
| Трохи відрізняється, хоча насправді ..
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| просто відповідаючи на його питання його дійсно єдиний шлях до створення одного |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вони, напевно, в основному для тих, хто хоче просто побудувати його для задоволення (наприклад, комплект машини) і якщо це Barebone Kit, це не звучить, як ви зможете налаштувати його більше, ніж зазвичай.
| |||
| |||
| Вона також може бути потенційно важко знайти деталі, такі як компакт диски як вони варіюються від ноутбука до ноутбука. Наприклад, я не міг дотримуватися мого Dell компакт-дисків в ноутбуці NEC. |
|
| |||
| |||
| CD диски дійсно дивно загальний, тому що більшість ноутбуків є можливість видалити ці так що ви можете помістити в іншу, або, може бути, просто більш ноутбуками, коли все частіше і частіше мати для перемикання між дисками CD і дискети. |
|
| |||
| |||
| У мене був старий ноутбук, який didn't роботи, і я взяв для компакт-дисків, і поклав його в ноутбук, який був рік або 2 дорослих |
|
| |||
| |||
| Я знаю, що ви кажете, але я завжди вважав, що кожен диск Диск був унікальним для кожного fanufacturor. Мій Dell DVD дисків виходить досить легко, але я не можу просто помістивши його в НВК мого брата. |
|
| |||
| |||
| Так, вони цілком можуть бути конкретним виробником. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Будівництво мого власного комп'ютера. Я повинен бути божевільним! | слиз | Генеральний обладнання чат | 3 | 6 листопада 2008 15:46 |
| Будівництво нового ПК | fman | Генеральний обладнання чат | 2 | 6 лютого 2008 16:26 |
| Будівництво нового ПК | Громовержець | Генеральний обладнання чат | 5 | 18 січня 2008 04:58 |
| Будівництво цієї установки зараз | chrismorris730 | Генеральний обладнання чат | 3 | 15 січня 2008 21:15 |
| Будівництво ПК | BrucieBonus | Off Topic Discussion | 16 | 8 жовтня 2007 12:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |