![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| В спецификациите са, както следва:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В спецификационен е солидна. Acer lappy на екрана на тенденция да бъде достоен. Ниска цена края разстояния все пак са склонни да са на доста съмнително качество шасито по мое мнение. Каква е цената?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изглежда добре спецификационен, договорени с Алекс, реши гласуването е в търсите / чувствам и цена.
| |||
| |||
| Е, първоначалната цена е нещо като 650 паунда, но това е намалена в игра. Много близо до моя ценови диапазон сега. Аз не знам много за цената варира, но за мен ще бъде 650 пука товар на пари в брой, но аз съм студент, така че би могла да бъде причина. Бих отида за 5920G просто за по-добра графична карта, ако тя не е била за 500 килограма цената маркер ... и безполезна HDDVD диск. Що се отнася до външен вид, обикновено изглежда така: ![]() И много повече изображения тук. Съдейки от страница 4 тя е 5920 грама, но моделите изглеждат много идентични. Аз съм позиция в магазините, където утре ще се надяваме, че имат Acer се стремят да мога да го почувствам, така да се каже, но тя изглежда добре за мен. |
|
| |||
| |||
| Така че по някаква причина не мога да редактирам постове, така че ще взема само Сложи го тук. Аз може да бъде получаване тази временна работа, която може да засили ми малко пари, които евентуално биха могли да ми позволи да закупи 5920G, ако това, трябва да отида за нея? |
|
| |||
| |||
| За £ 380 Определено. Dell се тясно с тяхното Inspiron 1525 (и гаранция), но това е £ 20 извънзонални и спецификационен е малко по-ниски като цяло. Не може да се победи, че цената за всеки нов лаптоп в тази спец.. Да, отивам за него. И ако имате късмет, те могат просто Чък на Veyron инча ...
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Видях игри като Doom3 и забрава движат по доста висока настройка с тези интегрирана графика
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Ако искате чрез във Veyron Бих купите по-скъп модел. SocialWarfare: Това е добре да се чуе, тъй като аз съм с надеждата, че ще бъдете в състояние да направят спора, дори ако е само на най-ниските настройки. Благодаря за съвета момчета. |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |