![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Tato specifikace jsou následující:
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Na spec je pevná. Acer je lappy obrazovky tendenci být slušné.
Nízká cena-rozsah ačkoli to mít tendenci spíše diskutabilní kvalitu podvozku podle mého názoru. Jaká je cena?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zdá být dobrý spec, souhlasila s alex, rozhodne hlasování ve vzhledu / cítit i ceny.
|
|||
|
|||
|
No, původní cena je něco jako 650 liber, ale je snížena na hru. A hodně blíž k mé cenové rozmezí nyní. I don't really vědět nic o ceně se pohybuje, ale to by se mi 650 na hovno zatížení v hotovosti, ale jsem student, takže by mohl být důvod.
Já bych jít za 5920G jen pro lepší grafickou kartu, pokud to nebylo za cenu 500 liber ... a ničemu HDDVD mechaniky. Pokud jde o vzhled, obvykle vypadá takto: ![]() A spoustu další obrázky tady. Soudě podle stránku 4 to je 5920 g, ale modely vypadají skoro totožné. I'm okruhu do obchodů zítra, kde snad budou mít Acer Aspire tak cítím to tak říct, ale to vypadá dobře pro mě. |
|
|
|||
|
|||
|
Tak se z nějakého důvodu nelze editovat mé příspěvky, tak jsem si ji právě zde.
I toto může být získání brigád, které mohou v krátké době zvýšit mé peníze, které by mohlo umožnit mi koupit 5920G, a pokud ano, měla jsem jít na to? |
|
|
|||
|
|||
|
Za 380 liber určitě.
Dell tak blízko jejich Inspiron 1525 (a záruky), ale je to 20 liber extra a spec je mírně nižší celkový. Nemohli porazit, že cena pro každý nový laptop v tomto spec. Jo, jdi do toho. A pokud budete mít štěstí, mohou jen chuck je Veyron palce ...
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Viděl jsem podobné hry Doom3 a zapomnění běh na velmi vysoké nastavení se tato integrovaná grafika
|
|
|
|||
|
|||
|
Pokud si přejete prostřednictvím v Veyron bych koupit dražší model.
SocialWarfare: To je dobré slyšet, protože jsem doufal, že ji budete moci udělat spore, i když jen na nejnižší nastavení. Díky za radu kluci. |
|
|
|||
|
|||
|