![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Οι προδιαγραφές έχουν ως εξής:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το spec είναι σταθερή. Acer lappy της οθόνης του τείνουν να είναι αξιοπρεπής. Χαμηλή τέλος γκάμα τιμών αν και τείνουν να έχουν την εξέδρα μάλλον αμφιβόλου ποιότητας κατά τη γνώμη μου. Ποια είναι η τιμή;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Φαίνεται ότι ένα καλό spec, συμφώνησε με alex, αποφασίζουν ψηφοφορίας είναι η όψη / αισθάνονται και την τιμή.
| |||
| |||
| Λοιπόν, η αρχική τιμή είναι περίπου 650 κιλά, αλλά είναι μειωμένο σε παιχνίδι. Μια πολύ πιο κοντά στην τιμή που μου σειρά τώρα. Δεν γνωρίζει πολλά για το φάσμα των τιμών, αλλά για μένα 650 θα ήταν μια μαλακία φορτίο μετρητά, αλλά είμαι φοιτητής, έτσι ώστε θα μπορούσε να είναι ο λόγος. Είχα πάει για το 5920G μόνο για την καλύτερη κάρτα γραφικών που δεν ήταν 500 λίρες για την τιμή ... και το άχρηστο HDDVD οδήγησης. Όσον αφορά την εμφάνιση, σε γενικές γραμμές μοιάζει με αυτό: ![]() Και πολλές περισσότερες εικόνες εδώ. Κρίνοντας από αυτή τη σελίδα 4 της 5920g, αλλά τα μοντέλα κοιτάξουμε λίγο πολύ όμοιες. Είμαι κλάσης σε καταστήματα αύριο, όπου ελπίζουμε ότι θα έχουν τόσο Acer Aspire Το νιώθω τις διαδικασίες, ώστε να πω, αλλά φαίνεται καλά για μένα. |
|
| |||
| |||
| Έτσι, για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επεξεργαστώ τις θέσεις, γι 'αυτό ακριβώς θα το θέσω εδώ. Θα μπορεί να γίνεται αυτή η προσωρινή εργασία που μπορεί να τονώσει λίγο μου μετρητά που θα μπορούσαν ενδεχομένως να μου επιτρέψετε να αγοράσει το 5920G, αν ναι θα πρέπει να απευθυνθώ για αυτό; |
|
| |||
| |||
| Για τις £ 380 σίγουρα. Dell get κοντά με τους Inspiron 1525 (και εγγύηση) αλλά είναι £ 20 και επιπλέον το spec είναι ελαφρώς χαμηλότερη συνολική. Μπορεί να μην κερδίσει αυτή την τιμή για κάθε νέο φορητό υπολογιστή σε αυτό το spec. Ναι, πάμε για αυτό. Και αν είστε τυχεροί, ίσως μόνο ο Chuck Veyron in. ...
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω δει παιχνίδια όπως Doom3 Oblivion και κινούνται με πολύ υψηλή ρύθμιση με αυτά που έχουν ενσωματωθεί γραφικών
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Αν έπαιρνα μέσω του Veyron Είχα αγοράσει ένα πιο ακριβό μοντέλο. SocialWarfare: Αυτό είναι καλό για να ακούσω από τότε που είμαι ελπίζοντας ότι θα είναι σε θέση να κάνει σπόριο έστω και για τις χαμηλότερες ρυθμίσεις. Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά. |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| HELP με Acer Aspire 8930! Παρακαλώ; | Zooropean11 | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 1η Ιουλ 2009 15:21 |
| Acer Aspire T180 Αναβαθμίσεις | Απόσταση | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 6 Ιουν 2009 11:46 |
| Acer Aspire Predator G7700 | Supercalifragilistic | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 25 Απρ 2009 01:45 |
| Acer Aspire 5610Z | Acerman | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 14 Νοε 2007 07:36 |
| Acer Aspire δεν την αναπαραγωγή DVD! | sarah050404 | Laptops, Κινητά & PDA | 6 | 14 Οκτ 2007 05:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |