![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| The naočale su kako slijedi:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The spec je kruto. Acer je lappy ekrana imaju tendenciju da se pristojno. Low end-raspon cijena iako imaju tendenciju da se prilično upitna kvaliteta kućištu po mom mišljenju. Koja je cijena?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čini se dobra špekulacija, dogovorili sa alex, odlučujući glas u izgled / osjetiti i cijenu.
| |||
| |||
| Pa, izvornu cijenu je nesto kao 650 funti, ali je smanjen u igri. Puno bliže mom raspona cijena sada. Ne znam mnogo o cijeni rasponima, ali meni bi bilo 650 govno opterećenja gotovine, ali ja sam student, tako da bi mogao biti razlog. Dajte idite za 5920G samo na bolje grafičkom karticom ako ona nije bila za 500 funti cijenu oznaku ... i beskorisnih HDDVD pogon. Kao što je za pogledati, općenito izgleda ovako: ![]() I mnogo više slika ovdje. Sudeći po stranici 4 on je 5920g, a modeli izgledaju prilično mnogo identični. I'm tarifni sutra u trgovinama gdje će, nadamo se, imati Acer stremiti tako mogu osjetiti ga, tako reći, ali to izgleda dobro za mene. |
|
| |||
| |||
| Tako je iz nekog razloga ne mogu urediti svoje postove, pa ću samo staviti ga ovdje. JA svibanj biti uzimajući ovaj privremeni posao koji se uskoro pojačati moju gotovini koja bi mogla eventualno dopustite mi da kupite 5920G, ako je tako trebao ići za to? |
|
| |||
| |||
| Za £ 380 definitivno. Dell se zatvoriti sa svojim Inspiron 1525 (i jamstvo), ali to £ 20 extra i spec. nešto je niži ukupni. Nije mogla nadmašiti cijenu za bilo koji novi laptop u tom spec. Da, i ići na to. A ako si sretan, oni mogu samo baciti u Veyron in ...
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vidio sam pobjednik "na psihologiju" kao što je i Doom3 Zaborav izvoditi na prilično visoku postavku s onima integrirana grafika
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Ako oni 'kroz Veyron u bih kupiti skuplji model. SocialWarfare: To je dobro to čuti jer sam u nadi da ćete biti u mogućnosti učiniti spore, čak i ako samo na najmanjim postavkama. Hvala za jedan dan savjet momci. |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć s Acer stremiti 8930! Molimo vas? | Zooropean11 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 1. srpnja 2009 15:21 |
| Acer stremiti T180 Nadogradnje | Udaljenosti | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 6. lipnja 2009 11:46 |
| Acer stremiti grabljivca G7700 | Supercalifragilistic | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 25. travanj 2009 01:45 |
| ACER 5610Z stremiti | Acerman | General Hardware Chat | 2 | 14. studeni 2007 07:36 |
| Acer stremiti ne igranje DVD-a! | sarah050404 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 6 | 14. listopad 2007 05:34 |
| Thread Tools | |
| |