![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| A specifikációk a következők:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A szilárd spec. Az Acer a lappy képernyő általában tisztességes. Alacsony ár-tartomány végére azonban inkább az, hogy meglehetősen kétes minőségű alváz véleményem. Mi az ára?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy tűnik, a jó spec, egyeztetett Alex, döntő szavazást a Look / érzem, és az árat.
| |||
| |||
| Nos, az eredeti ár van valami ilyesmi: 650 font, de ez csökkenthető játszani. Sokkal közelebb áll az én Árfekvés most. Én nem igazán tud sokat mozog az ár, hanem az, hogy nekem 650 lenne szar terhelés készpénzben, de én vagyok a hallgató, hogy az lehet az oka. Én megyek a 5920G csak a jobb grafikus kártya, ha nem volt az ára £ 500 tag ... és a haszontalan HDDVD meghajtót. Mint látod, általában így néz ki: ![]() És rengeteg további képek itt. Ítélve 4. oldalon, hogy a 5920g, de a modellek elég jól nézd meg. Én vagyok az üzletekben vámtarifaszám holnap ahol remélhetőleg egy Acer Aspire úgy érzem azt, hogy úgy mondjam, de úgy néz ki, rendben van velem. |
|
| |||
| |||
| Szóval valamilyen oknál fogva nem tudok módosíthatom a hozzászólások, így én csak tedd ide. Én is kapok ilyen ideiglenes munkát, amit én, röviddel lendületet készpénzt, ami esetleg lehetővé teszi, hogy vegyek a 5920G, ha úgy kell menni érte? |
|
| |||
| |||
| A £ 380 végleges. Dell szoros kap, hogy Inspiron 1525 (és a jótállás), de ez 20 £ külső és spec egy kicsit kisebb, összességében. Nem lehet verni, hogy az árak minden új laptop, hogy a spec. Igen, megyek érte. És ha szerencsések vagyunk, lehet, hogy csak a chuck Veyron be ...
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Láttam játékok, mint a Doom3 és az Oblivion futtatni meglehetősen magas a beállítás az említett integrált grafikával
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Ha volna át a Veyron Szeretnék venni egy drágább modell. SocialWarfare: Ez jó hallani, mert remélem, hogy lesz képes megcsinálni Spore még akkor is, ha csak a legkisebb beállításokat. Köszönöm a tanácsot srácok. |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség az Acer Aspire 8930! Kérem? | Zooropean11 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 1. július 2009 15:21 |
| Acer Aspire T180 Upgrades | Távolság | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 6. június 2009 11:46 |
| Acer Aspire G7700 Predator | Supercalifragilistic | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 25. április 2009 01:45 |
| Acer Aspire 5610Z | Acerman | Általános fémáru Chat | 2 | 14. november 2007 07:36 |
| Acer Aspire nem játszik DVD-k! | sarah050404 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 6 | 14. október 2007 05:34 |
| Téma eszközök | |
| |