![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| את מפרט הן כדלקמן:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ה spec היא איתנה. Acer של lappy של המסך נוטה להיות הגון. מחיר נמוכה סוף הטווח של אף נוטות להיות די מפוקפקות שסי איכות לדעתי. מה המחיר?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נראה טוב spec, הסכים עם אלכס, הוא מחליט להצביע על נראה / מרגיש והמחיר.
| |||
| |||
| ובכן, את המחיר המקורי הוא משהו כמו 650 קילו, אבל לשחק בבית מופחת. הרבה קרובים שלי טווח מחירים עכשיו. אני לא ממש יודע הרבה על טווחי המחיר, אבל לי 650 יהיה לטעון חרא של מזומנים, אבל אני סטודנט, אז זה יכול להיות הסיבה. אני רוצה ללכת על 5920G רק לטובה כרטיס המסך אם זה לא היה עבור 500 פאונד תג מחיר ... על טעם ועל כונן HDDVD. מבחינת המראה, בדרך כלל נראה כך: ![]() וגם עוד הרבה תמונות כאן. לשפוט לפי דף 4 זהו 5920g, אבל נראה די הרבה דגמים זהים. אני כותרת לתוך החנויות מחר לאן הם בתקווה יש לשאוף Acer כך אני יכול להרגיש את זה, כדי להגיד, אבל זה נראה לי בסדר. |
|
| |||
| |||
| מסיבה כלשהי, אז אני לא יכול לערוך את הודעותיך, אני יהיה כל כך פשוט לשים את זה כאן. אני מקבל את זה עלול להיות זמני עבודה שיכולים לשפר את זמן קצר במזומן אשר יכול לאפשר לי לקנות את 5920G, אם כך אני צריך ללכת על זה? |
|
| |||
| |||
| עבור 380 £ בהחלט. Dell להתקרב עם Inspiron 1525 (ואחריות) אבל 20 £ תוספת ואת spec הוא מעט נמוך הכולל. אין אפשרות להכות את המחיר עבור כל מחשב נייד חדש באותה spec. כן, לך על זה. ואם אתה בר מזל, אולי הם רק צ 'אק את Veyron למערכת ...
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ראיתי משחקים כמו Doom3 ו שכחה לרוץ על הגדרה די גבוה עם אלו משולבים גרפיקה
|
| |||
| |||
| אם הם מעוניין לעבור את Veyron אני מעוניין לקנות דגם יקר יותר. SocialWarfare: זה טוב לשמוע מאז אני מקווה שזה יהיה מסוגל לעשות נבג גם אם רק על הגדרות הנמוך ביותר. תודה על העצה חבר 'ה. |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה Acer שואפים 8930! בבקשה? | Zooropean11 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | ב -1 ליולי 2009 15:21 |
| Acer שואפים T180 שדרוגים | מרחק | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 6 יוני 2009 11:46 |
| Acer שואפים טורף G7700 | Supercalifragilistic | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | ה -25 לאפריל 2009 01:45 |
| לשאוף Acer 5610Z | Acerman | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 14th נובמבר 2007 07:36 |
| Acer שואפים DVDs לא משחק! | sarah050404 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 6 | 14th אוקטובר 2007 05:34 |
| שרשרת כלים | |
| |