![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Specifikacijos yra:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spec yra kietas. Acer lappy ekrano paprastai yra padorus. Žemos kainų diapazonas, nors paprastai yra turėti gana abejotina važiuoklės kokybė, mano nuomone. Kokia kaina?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atrodo geras spec, suderintas su Alex, sprendžiamojo balso teisę yra atrodyti / jaustis ir kaina.
| |||
| |||
| Na, pradinė kaina yra maždaug £ 650, bet jis sumažinamas ne žaisti. Daug arčiau savo kainos ribas dabar. I don't really know much about kainos svyruoja, bet man 650 bus šūdas apkrova pinigų, tačiau aš esu studentas, kad galėtų būti priežastis. Norėčiau eiti 5920G tik geresnės grafikos plokštę, jei jis nebuvo už £ 500 kaina žyma ... ir nenaudingas HDDVD vairuoti. Kalbant apie išvaizdą, paprastai atrodo taip: ![]() Ir daug daugiau vaizdų čia. Sprendžiant iš 4 psl tai 5920g, o modeliai atrodo beveik identiški. I'm pozicijos rytoj į parduotuves, kur jie bus tikimasi, kad Acer Aspire kad galiu jausti jį, taip pasakyti, bet atrodo viskas gerai pas mane. |
|
| |||
| |||
| Tad dėl tam tikrų priežasčių aš negaliu redaguoti savo pranešimų, kad aš ką tik jį čia. Aš gali būti gauti šią laikiną darbą, gali greitai padidinti savo pinigus, kurie galėtų leisti man nusipirkti 5920G, jeigu to reikia eiti į jį? |
|
| |||
| |||
| Už £ 380 tikrai. "Dell" priartėti savo Inspiron 1525 (ir garantija), bet tai £ 20 extra ir spec yra šiek tiek mažesnis bendras. Negalima mušti, kad kainos už bet kokią naują laptopo, kad spec. Yeah, go for it. Ir jei jums sekasi, jie gali tiesiog Chuck Veyron in ...
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mačiau žaidimus kaip Doom3 ir užmaršties važiuoti gana aukštas, kuriame su integruota grafika
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Jeigu jie nori ir per Veyron Norėčiau pirkti brangesnius modelis. SocialWarfare: Tai gera klausytis, nes aš tikiuosi tai bus galima padaryti nemažos net jei tik dėl mažiausios parametrai. Ačiū už patarimus vaikinai. |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba 8.930 Acer Aspire! Please? | Zooropean11 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | 1 liepa 2009 15:21 |
| Acer Aspire T180 Atnaujinimai | Atstumas | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 6 birželis 2009 11:46 |
| Acer Aspire G7700 Predator | Supercalifragilistic | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Balandis 25, 2009 01:45 |
| ACER Aspire 5610Z | Acerman | General Hardware Chat | 2 | Lapkritis 14, 2007 07:36 |
| Acer Aspire negali groti DVDs! | sarah050404 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 6 | 14 spalis 2007 05:34 |
| Temos įrankiai | |
| |