![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| W specyfikacji jest następująca:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W specyfikacji jest stałe. Acer's lappy ekranu wydają się być godna. Niskie ceny koniec zasięgu choć zwykle na celu raczej wątpliwe podwozia jakości moim zdaniem. Jaka jest cena?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wydaje się dobry spec, uzgodnione z alex, decydując głosowania w wyglądzie / czuć i ceny.
| |||
| |||
| No cóż, oryginał jest coś takiego jak cena 650 funtów, ale w ograniczonej grać. Dużo bliżej mojego cenowym teraz. Naprawdę nie wiem dużo na temat cen, ale dla mnie 650 byłoby gówno obciążenie pieniężne, ale ja jestem studentem, tak aby mogły być przyczyną. I'd go do 5920G tylko dla lepszej karty graficznej, jeśli nie zostało ono do 500 funtów cena tag ... i bezużyteczne HDDVD dysku. Jeśli chodzi o wygląd, ogólnie wygląda tak: ![]() I dużo więcej zdjęć tu. Sądząc po stronie 4 jest to 5920g, ale modele wyglądają bardzo identyczne. I'm pozycją w sklepach, gdzie jutro będą mieć nadzieję Acer Aspire abym mógł poczuć się, że tak powiem, ale wygląda dobrze na mnie. |
|
| |||
| |||
| Więc z jakiegoś powodu nie mogę edytować moje posty, więc po prostu je tutaj. I może być uzyskanie tej pracy tymczasowej, które mogą w krótkim czasie zwiększyć moje pieniężne, które mogłyby pozwolić mi kupić 5920G, jeśli tak mam go za to? |
|
| |||
| |||
| Dla £ 380 na pewno. Dell uzyskać blisko z ich Inspiron 1525 (i gwarancji), ale to dodatkowe 20 funtów i spec jest nieco niższy ogólny. Nie udało się pobić, że cena dla każdego nowego laptopa w tym spec. Tak, idź do niego. A jeśli masz szczęście, że mogą tylko chuck w Veyron cala ...
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Widziałem jak Doom3 i gry Oblivion uruchomić na dość wysokie ustawienie z tymi zintegrowane grafiki
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Jeśli they'd poprzez Veyron w I'd kupić droższy model. SocialWarfare: To dobrze, aby usłyszeć od I'm hoping to będziemy mogli zrobić Spore nawet jeśli tylko na najniższym ustawienia. Dziękujemy za radę chłopaki. |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |