![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Specificaţiile sunt după cum urmează:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De spec. este solid. Acer a lappy ecranului tind să fie decente. Min sfârşitul preţul de gama deşi tendinţa lui de a avea mai degrabă şasiu de calitate îndoielnică, în opinia mea. Care este pretul?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Se pare că o bună spec., de acord cu Alex, decide votul este în uite / simţi şi de preţ.
| |||
| |||
| Ei bine, pretul initial este ceva de genul 650 de kilograme, dar este redus la joacă. O mulţime mai aproape de a-mi preţ gamă acum. Eu nu prea ştiu multe despre preţ variază, dar pentru mine 650 ar fi un rahat de încărcare de bani, dar eu sunt un student, astfel încât ar putea fi un motiv. Aş merge pentru 5920G, doar pentru o mai bună grafică de carte, dacă aceasta nu a fost de 500 de livre de preţ tag-ul ... şi inutil HDDVD unitate. În ceea ce căutaţi, în general, pare ca acest lucru: ![]() Şi multe mai multe imagini aici. Judecând după pagina 4 este de 5920g, dar arata destul de mult modele identice. Sunt rubrică în magazine mâine în cazul în care, sperăm, va avea un Acer aspire aşa o simt în sus, aşa încât să-ţi spun, dar se pare în regulă cu mine. |
|
| |||
| |||
| Deci, din anumite motive nu pot să-mi editez posturi, aşa că vom pune-o aici. I poate fi obtinerea acest loc de muncă temporară, care poate impulsiona în scurt timp mi numerar care ar putea, eventual, permiteţi-mi să cumpere 5920G, dacă aşa ar trebui să fac pentru ea? |
|
| |||
| |||
| Pentru £ 380 sigur. Dell a lua aproape cu Inspiron 1525 (şi de garanţie), dar este de £ 20 de speculă şi este uşor mai scăzute în total. Nu am putut bate ca preţ pentru orice nou laptop-ul în care spec.. Da, du-te pentru el. Şi, dacă aveţi noroc, s-ar putea doar Chuck de Veyron inch ...
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am văzut jocuri ca Doom3 şi uitare rula pe setare destul de mari cu cele grafică integrată
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Dacă ei ar prin în Veyron Aş cumpăra o mai scump model. SocialWarfare: Asta e bine sa aud de când sunt în speranţa de aceasta vom fi capabili să facă spor, chiar dacă numai cu privire la cele mai mici setări. Multumesc pentru sfaturi baieti. |
|
| |||
| |||
| Am ajuns să merg pentru prezenta un în schimb. Este de o sută de lire mai mult, dar le-a dedicat o mare placă grafică .... inutil de HD-DVD nu a putut opri pe mine! Acum, pentru a da seama daca pot obţine mai multe berbec pentru el. |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |