![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Tieto špecifikácie sú nasledujúce:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na spec je pevná. Acer je Lappy obrazovky tendenciu byť slušné. Nízka cena-rozsah hoci to mať tendenciu skôr diskutabilní kvalitu podvozku podľa môjho názoru. Aká je cena?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zdá byť dobrý spec, súhlasila s alex, rozhodne hlasovanie vo vzhľade / cítiť aj ceny.
| |||
| |||
| No, pôvodná cena je niečo ako 650 libier, ale je znížená na hru. A hodně blíž k mojej cenovej rozmedzí teraz. Nechcem really vedieť nič o cene sa pohybuje, ale to by sa mi 650 na hovno zaťaženia v hotovosti, ale som študent, takže by mohol byť dôvod. Já bych ísť za 5920G len pre lepšiu grafickú kartu, ak to nebolo za cenu 500 libier ... a ničomu HDDVD mechaniky. Pokiaľ ide o vzhľad, obvykle vyzerá takto: ![]() A veľa ďalšie obrázky tady. Súdiac podľa stránku 4 to je 5920 g, ale modely vyzerajú skoro identické. I'm okruhu do obchodov zajtra, kde snáď budú mať Acer Aspire tak cítim to tak povedať, ale to vyzerá dobre pre mňa. |
|
| |||
| |||
| Tak sa z nejakého dôvodu nemožno editovať moje príspevky, tak som si ju práve tu. I toto môže byť získanie brigád, ktoré môžu v krátkej dobe zvýšiť moje peniaze, ktoré by mohlo umožniť mi kúpiť 5920G, a ak áno, mala som ísť na to? |
|
| |||
| |||
| Za 380 libier určite. Dell tak blízko ich Inspiron 1525 (a záruky), ale je to 20 libier extra a spec je mierne nižší celkový. Nemohli poraziť, že cena pre každý nový laptop v tomto spec. Jo, choď do toho. A ak budete mať šťastie, môžu len chuck je Veyron palce ...
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Videl som podobné hry Doom3 a zabudnutia Beh na veľmi vysokej nastavenia sa táto integrovaná grafika
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Ak si prajete prostredníctvom v Veyron bych kúpiť drahší model. SocialWarfare: To je dobré počuť, pretože som dúfal, že ju budete môcť urobiť spore, aj keď len na najnižšiu nastavenia. Vďaka za radu chlapci. |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
![]() |
|
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc s Acer Aspire 8930! Prosím? | Zooropean11 | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 1. júla 2009 15:21 |
| Acer Aspire T180 Upgrady | Vzdialenosť | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 6. júna 2009 11:46 |
| Acer Aspire Predator G7700 | Supercalifragilistic | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 25. apríla 2009 01:45 |
| ACER Aspire 5610Z | Acerman | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 14. novembra 2007 07:36 |
| Acer Aspire nie je prehrávanie DVD! | sarah050404 | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 14. október 2007 05:34 |
| Thread Tools | |
| |