![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Тхе наочаре су како слиједи:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тхе спец је круто. Ацер је лаппы екрана имају тенденцију да се пристојно. Лоу енд-распон цена иако имају тенденцију да се прилично упитна квалитета кућишту по мом мишљењу. Која је цена?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чини се добра шпекулација, договорили са алекс, одлучујући глас у формат / осетити и цену.
| |||
| |||
| Па, оригиналну цену је несто као 650 фунти, али је смањен у игри. Пуно ближе мом опсега цена сада. Не знам много о цени опсега, али мени би било 650 говно оптерећења готовине, али ја сам студент, тако да би могао бити разлог. Дајте идите за 5920Г само на боље графичком картицом ако она није била за 500 фунти цену ознаку ... и бескорисних ХДДВД погон. Као што је за погледати, уопштено изгледа овако: ![]() И много више слика овде. Судећи по страници 4 он је 5920г, а модели изгледају прилично много идентични. И'м тарифни сутра у продавницама где ће, надамо се, имати Ацер стремити тако могу осетити га, тако рећи, али то изгледа добро за мене. |
|
| |||
| |||
| Тако је из неког разлога не могу да изменим своје постове, па ћу само ставити га овде. ЈА мај бити узимајући овај привремени посао који се ускоро појачати моју готовини која би могла евентуално дозволите ми да купите 5920Г, ако је тако требао да иде за то? |
|
| |||
| |||
| За £ 380 дефинитивно. Делл се затворити са својим Инспирон 1525 (и гаранција), али то £ 20 екстра и спец нешто је нижи укупни. Није могла надмашити цену за било који нови лаптоп у том спец Да, и да иде на то. А ако си срећан, они могу само роад у Веырон ин ...
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Видео сам игра као што је и Доом3 Заборав изводити на прилично високу поставку са онима интегрисана графика
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Ако они 'кроз Веырон у бих купити скупљи модел. СоциалУарфаре: То је добро за чути јер сам у нади да ћете бити у могућности да учини споре, чак и ако само на најмањим подешавањима. Хвала за један дан савет момци. |
|
| |||
| |||
|
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ са Ацер стремити 8930! Молимо вас? | Зооропеан11 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 1. јула 2009 15:21 |
| Ацер стремити Т180 Надоградње | Удаљености | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 6. јуна 2009 11:46 |
| Ацер стремити грабљивца Г7700 | Суперцалифрагилистиц | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 25 април 2009 01:45 |
| Ацер 5610З стремити | Ацерман | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 14 новембар 2007 07:36 |
| Ацер стремити не играње ДВД-а! | сарах050404 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 6 | 14 октобар 2007 05:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |