![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Bu özellikleri aşağıdaki gibidir:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spec sağlam. 's Iyi olabilir Acer's lappy ekran. Düşük son fiyat aralığı olsa benim görüşüme göre oldukça tartışmalı şasi kalitesi var eğilimindedir. Ne fiyat nedir?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Alex ile anlaşma oy karar verirken iyi bir özel Seems görünümünü de / hissediyorum ve fiyat.
| |||
| |||
| Peki, orijinal fiyat £ 650 gibi bir şey, ancak oyun at azaltılmış's. Bir çok yakın benim fiyat aralığı şimdi. Gerçekten çok, ama bana 650 için nakit bir bok yük olacağını ilgili fiyat aralıkları bilmiyorum, ama bu neden olabilir bir öğrenci oldum. Ben 5920G için daha iyi bir grafik kartı için gitmek istiyorum, eğer 500 pound fiyat etiketi için değil ... ve yararsız HDDVD sürücü. Bakmak için, genel olarak şöyledir: ![]() Ve çok daha fazla görüntü burada. Sayfa 4 ile bu 5920g, ama Judging modeller hemen hemen aynı görünüyor. Ben dükkan olarak yarın nerede umarım ben de hissediyorum bir Acer Aspire olacak, sanki başlığı var, ama bana iyi görünüyor. |
|
| |||
| |||
| Ben benim mesajlar düzenleyemezsiniz bir nedenle, bu nedenle, sadece burada söylemek edeceğiz. Eğer böyle ise bunu yapmak gerekir Ben, bu kısa süre Param artırmak hangi olasılıkla bana 5920G satın almaya izin verebilir Bu geçici iş neden olabilir? |
|
| |||
| |||
| £ 380, kesinlikle için. Dell Inspiron 1525 yakın onların (ve garanti ile) ancak £ 20 ve özel ilave biraz daha düşük genel bir. Bu özel bir yeni dizüstü bilgisayar için fiyat yendi kaldırılamadı. Evet, gitmek. Ve eğer şanslı iseniz, bunlar sadece Veyron in ayna olabilir ...
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben Doom3 ve Oblivion gibi oyunlar gördük bu entegre grafikleri ile oldukça yüksek ayar çalışacak
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Eğer tercih edeceğiniz Veyron aracılığıyla bir daha pahalı modeli satın ediyorum. SocialWarfare: Bu duymak için iyi bende umut ediyorum bu spor en düşük ayarları bile sadece yapmak yapabilirsiniz. Danışma çocuklar için teşekkür ederiz. |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |