![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Специфікації такі:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spec є твердою. Lappy Acer's екрану, як правило, достойний. Low End Діапазон цін, хоча зазвичай по мають вельми сумнівна якість шасі, на мій погляд. Яка ціна?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здається хорошим специфікацію, погодилася з Алексом, вирішальний голос у виглядати / відчувати і ціни.
| |||
| |||
| Ну, початкова ціна щось на зразок 650 кг, але це скорочення на гру. Набагато ближче до мого ціновому діапазоні зараз. Я дійсно не знаю багато про діапазон цін, але для мене 650 буде лайно навантаження грошей, але я студент, так що може бути причиною. Я б на 5920G тільки в кращий бік відеокарти, якщо б не було цінником 500 фунтів ... і марно HDDVD дисків. А подивитися, як правило, має такий вигляд: ![]() І ще багато інших зображень тут. Судячи по сторінці 4 It's 5920G, але моделі виглядають майже однаково. Я очолюю завтра в магазинах, де вони будуть сподіватися, Acer Aspire тому я відчуваю це, так би мовити, але він виглядає Добре для мене. |
|
| |||
| |||
| Так що для якоїсь причини не можете редагувати свої повідомлення, так що я просто помістити її тут. Може бути, я отримувати це тимчасова робота, яка може незабаром підвищити моєї готівки, яка могла б дозволити мені купити 5920G, якщо це так я повинен піти на це? |
|
| |||
| |||
| За £ 380 визначено. Dell зблизитися зі своїми Inspiron 1525 (і гарантії), але це £ 20 додаткових і специфікації трохи нижче в цілому. Чи не бити, що ціна на будь-який новий ноутбук у цій специфікації. Так, зробіть це. І якщо вам пощастить, то вони можуть тільки Чак Veyron дюйма ...
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я бачив ігор, як Doom 3 і Oblivion працює на досить високе значення з тими, інтегрованою графікою
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Якщо б вони в дорогу Veyron я б купувати більш дорогі моделі. SocialWarfare: Це приємно чути, тому що я сподіваюся вона буде в змозі зробити Spore, навіть якщо тільки на низьких налаштуваннях. Спасибо за совет хлопці. |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |