![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Може ли някой да ми кажете на качеството на 1,3 мегапиксела камера на cellphone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1,3 мегапиксела е доста ниско, не бих казала страхотно.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Също така lense е вероятно да бъдат бедни, в сравнение с digi-CAM.
| |||
| |||
| Всъщност имах 1,3 на моя стар Nokia 6200, тя е неизползваема, дори по-добра светлина. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, 1.3MP е лошо качество на цифров фотоапарат, затова 1.3MP ще бъде страшен за телефон, като цяло, телефон камерата ще се влоши качеството, отколкото цифрова камера със същата резолюция (ПГ).
| |||
| |||
| А: Ако имате камера от 1,3 Mp на мобилен телефон можете certunatly не очакват да се замени тази камера от клетката реална камера от истински посветен камера. С това искам да кажа: качеството е лошо, повече шум се добавя снимката, размерите на снимката е по-ниска (1280x1024). Но в някои условия (например: повече светлина), вие ще бъдете в състояние да се направи ясна снимка. Така че, ако имате нужда от камерата да прави реални снимки: получи реална камера. Ако имате нужда да направите някои мигновени снимки и качеството не е толкова важно за теб, аз мисля, че ще намерят камерата приложени по телефона наистина полезни. |
|
| |||
| |||
| Това е доста странно за мен, че хората очакват да си телефон, за да вземе всъщност наистина добри картини, то все още е на телефона. |
|
| |||
| |||
| Много вярно Джил, но някои от тези телефони цена стотици и стотици, хората просто не се реализира, тъй като те са свободни от договора, те все още са скъпи, за да се замени, както и за тези пари те трябва да вземе добро качество на снимката. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Някои съвети за добро качество Pc, а | scooby180169 | Общи Хардуер Чат | 6 | 27-ми септември 2009 г. 17:03 |
| Мрежи и cellphone трик - Има ли работа? | taz | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 25 май 2009 г. 02:44 |
| Искам качеството не количеството ... | ashaiba | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 23rd Feb 2008 14:13 |
| Всеки, който използва качествена алтернатива на Firefox / операта? | buchanan | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 6 | 17 Feb 2008 04:36 |
| Нишка Инструменти | |
| |