![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Může mi někdo říci, že kvalita a 1,3 megapixelovým fotoaparátem na mobil? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1,3 megapixelů je poměrně nízká, není velký řekl bych.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Také čočka je pravděpodobné, že jsou špatné, ve srovnání s digi-kameru.
| |||
| |||
| Ve skutečnosti jsem měl 1,3 na mé staré Nokia 6200, to bylo nepoužitelné, a to ani v dobrém světle. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, 1.3MP se špatnou kvalitu na digitální fotoaparát, takže 1.3MP bude hrozný na telefon, obecně, tel. kamera bude horší kvalitu než digitální fotoaparát se stejným rozlišením (MP).
| |||
| |||
| Nyní: Pokud máte fotoaparát s 1,3 Mp na mobil vám certunatly Neočekávám, že nahradí fotoaparát z buněk skutečný fotoaparát z pravé věnované fotoaparátu. Tím mám na mysli toto: kvalita je špatná, větší hluk, který zní na foto, rozměry fotografii je nižší (1280x1024). Ale v některých podmínek (např.: více světla) budete mít možnost, aby bylo jasné fotografie. Takže, pokud potřebujete kameru, aby skutečné fotografie: získat skutečný fotoaparát. Pokud potřebujete provést některé okamžité fotografie a kvalita není v tom, že pro vás důležité, myslím, že najdete fotoaparát připojený k telefonu opravdu užitečné. |
|
| |||
| |||
| Je to docela sranda se mi, že by lidé očekávají, že jejich telefon skutečně mít opravdu dobré fotky, je to stále telefonu. |
|
| |||
| |||
| Velmi pravdivé atan, ale některé z těchto telefonů nákladů stovky a stovky, lidé prostě nebudou realizovat, pokud se dostanou zdarma na zakázky, které jsou stále dražší položky, které mají nahradit, a také, že peníze, které by mělo mít kvalitní fotografie. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Několik rad na kvalitní PC, S | scooby180169 | Obecné Hardware Chat | 6 | 27.září 2009 17:03 |
| Sítě a mobil trik - to funguje? | Taz | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 25. května 2009 02:44 |
| Chci kvalitu není množství ... | ashaiba | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 3 | 23. února 2008 14:13 |
| Každý, kdo používají kvalitní alternativu firefox / operu? | Buchanan | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 6 | 17. Únor 2008 04:36 |
| Thread Nástroje | |
| |