![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μπορεί κανείς να μου πει την ποιότητα μιας 1,3 megapixel κάμερα σε ένα κινητό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1,3 megapixel είναι αρκετά χαμηλές, δεν θα έλεγα μεγάλη.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επίσης, ο φακός είναι πιθανό να είναι χαμηλή, σε σύγκριση με ένα Digi-cam.
| |||
| |||
| Στην πραγματικότητα, είχα ένα παλιό μου 1,3 για το Nokia 6200, θα ήταν άχρηστα, ακόμα και με καλό φωτισμό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, 1.3MP είναι κακής ποιότητας σε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, οπότε 1.3MP θα είναι τρομερό για ένα τηλέφωνο, σε γενικές γραμμές, ένα τηλέφωνο κάμερα ποιότητας θα είναι χειρότερο από μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με την ίδια ανάλυση (MP).
| |||
| |||
| Τώρα: Αν έχετε μια κάμερα 1,3 Mp σε κινητό σας certunatly δεν αναμένουν να αντικαταστήσει την κάμερα από το κελί μια πραγματική φωτογραφική μηχανή από ένα πραγματικό αφιερωμένη κάμερα. Με αυτό εννοώ: η ποιότητα είναι κακή, είναι περισσότερο θόρυβο για να προστεθεί η φωτογραφία, οι διαστάσεις της φωτογραφίας είναι χαμηλότερο (1280x1024). Ωστόσο, σε ορισμένες προϋποθέσεις (όπως: περισσότερο φως) θα είστε σε θέση να καταστήσει σαφές φωτογραφίες. Έτσι, εάν χρειάζεστε μια κάμερα για να προβεί σε πραγματικές φωτογραφίες: μια πραγματική κάμερα. Αν χρειαστεί να κάνετε κάποια στιγμιαία φωτογραφία και η ποιότητα δεν είναι τόσο σημαντικό για εσάς, νομίζω ότι θα βρείτε συνημμένη την κάμερα του τηλεφώνου πραγματικά χρήσιμη. |
|
| |||
| |||
| Είναι αρκετά περίεργο το γεγονός ότι οι άνθρωποι θα περιμένουν τους τηλέφωνο να λάβει πράγματι πραγματικά καλό εικόνες? Είναι ακόμα ένα τηλέφωνο. |
|
| |||
| |||
| Πολύ Jill αλήθεια, αλλά ορισμένα από αυτά τα τηλέφωνα κόστους εκατοντάδες, οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ακριβώς όπως έρχονται ελεύθερα σε σύμβαση, εξακολουθούν να είναι ακριβά αντικείμενα για την αντικατάσταση και επίσης για το ότι τα χρήματα αυτά πρέπει να λάβουν μια καλή ποιότητα φωτογραφίας. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μερικές Συμβουλές σχετικά με τις καλές Pc, s | scooby180169 | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 27 Σεπτέμβρη 2009 17:03 |
| Δικτύωση και cellphone κόλπο - Μήπως λειτουργεί; | TAZ | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 25η Μαΐου 2009 02:44 |
| Θέλω ποιότητα δεν ποσότητα ... | ashaiba | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 3 | 23 Φεβ 2008 14:13 |
| Οποιοσδήποτε χρησιμοποιήσει μια εναλλακτική λύση για την ποιότητα firefox / όπερα; | Buchanan | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 6 | 17 Φεβ 2008 04:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |