![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Može bilo tko reći mene kvalitete od 1,3 megapixel kamera na cellphone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1,3 megapixel je prilično niska, a ne veliki bih rekao.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Također je leca je vjerojatno da će biti siromašan, u odnosu na Digi-cam.
| |||
| |||
| U stvari sam imala 1,3 na moj stari Nokia 6200, on je bio neupotrebljiv, pa čak u dobrom svjetlu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, 1.3MP je loš kvalitet na digitalni fotoaparat, 1.3MP, tako će biti strašan na telefonu, u opcenitom smislu, telefonskog fotoaparat će biti lošije kvalitete nego digitalni fotoaparat s istim rezoluciji (MP).
| |||
| |||
| Odmah: Ako imate kameru od 1,3 Mp na mobilni telefon vam certunatly ne može očekivati da će zamijeniti taj fotoaparat iz ćelije pravi fotoaparat od prave posvećena kamera. Po tom mislim: kvaliteta je loša, više je šuma dodan u fotografiju, dimenzije fotografija je niža (1280x1024). Ali, u nekim uvjetima (kao što su: više svjetla) moći ćete napraviti jasnim fotografijama. Dakle, ako vam je potrebna kamera napraviti real photos: dobili pravi kamere. Ako je potrebno donijeti neke instant fotografiju i kvaliteta nije toliko važno za vas, mislim da ćete pronaći kamera priključena na telefon zaista korisna. |
|
| |||
| |||
| To je prilično smiješno mi se da bi se očekivati njihov telefon da se zapravo jako dobra slika, to je još uvijek telefona. |
|
| |||
| |||
| Vrlo istinit Jill ali su neki od tih telefona trošak stotine i stotine ljudi jednostavno ne shvate kako su došli na besplatni ugovor, oni su i dalje skupe stavke zamijeniti i za taj novac bi trebalo uzeti kvalitetne fotografije. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Neki Savjeti o Pc dobre kvalitete, a | scooby180169 | General Hardware Chat | 6 | 27 rujan 2009 17:03 |
| Umrežavanje i cellphone trik - does it work? | TAZ | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 25. svibanj 2009 02:44 |
| Želim kvalitet ne kvantitet ... | ashaiba | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 23. veljača 2008 14:13 |
| Svatko korištenje kvalitetnih alternativa Firefox / Opera? | Buchanan | Web Browsers & FTP Klijenti | 6 | 17. veljača 2008 04:36 |
| Thread Tools | |
| |