![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ki tudja megmondani a minőség a 1,3 megapixeles kamera a mobilját? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1,3 megapixeles nagyon alacsony, nem nagyon szeretném mondani.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Emellett a lencse valószínűleg gyenge, az a digi-cam.
| |||
| |||
| Valóban volt egy 1,3 a régi Nokia 6200, hogy használhatatlan, még a jó fény. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, 1.3MP rossz minőségű digitális kamerát, így 1.3MP lesz szörnyű a telefonon, általában egy telefon kamera lesz rosszabb minőségű, mint egy digitális fényképezőgép az azonos felbontás (MP).
| |||
| |||
| Nos: Ha van egy kamera 1,3 Mp a mobilom akkor certunatly nem várhatják el, hogy a kamera helyettesíti a cellában egy igazi fényképezőgép egy igazi dedikált kamera. Ezen azt jelenti: a minőség nem rossz, a zaj hozzá a fotót, a méretei a képen is alacsonyabb (1280x1024). De bizonyos körülmények között (például: több fény), akkor lesz képes arra, hogy világos képeket. Szóval, ha szüksége van a kamera, hogy igazi képeket: egy igazi fényképezőgép. Ha szükség van, hogy néhány pillanat és a fotó minősége nem annyira fontos, hogy te, azt hiszem, meg fogja találni a fényképezőgép csatlakoztatva a telefon valóban hasznos. |
|
| |||
| |||
| Elég fura nekem, hogy az emberek azt várják, hogy a telefon ténylegesen igazán jó képek, ez még egy telefon. |
|
| |||
| |||
| Nagyon igaz looikiewfoong, de ezek a telefonok költsége több száz és száz, az emberek egyszerűen nem ismerik fel, mint azok a szabad szerződésben, még mindig drága elem helyére, valamint az, hogy pénzt kellene egy jó minőségű fotó. |