![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| מישהו יכול לומר לי את האיכות של 1.3 megapixel מצלמה על טלפון נייד? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1,3 megapixel הוא די נמוך, לא הייתי אומר נהדר.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמו כן את lense צפוי להיות גרוע, בהשוואה ל-digi פקה.
| |||
| |||
| למעשה, היה לי 1.3 ב Nokia 6200 הישן שלי, זה היה לא שמיש, אפילו טוב שעה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, זה רע 1.3MP איכות על מצלמה דיגיטלית, כך 1.3MP הולך להיות נורא על הטלפון, בדרך כלל, טלפון המצלמה תהיה איכותית יותר גרוע מאשר מצלמה דיגיטלית עם אותה רזולוציה (MP).
| |||
| |||
| עכשיו: אם יש לך מצלמה של 1.3 MP על הטלפון הנייד certunatly אתה לא צפויים להחליף את המצלמה מתוך התא ממש ממש מ מצלמה מצלמה ייעודי. זה אני אומר: האיכות גרועה יותר, הרעש הוא הוסיף את התמונה, את המימדים של התמונה נמוך (1280x1024). אבל, בתנאים מסוימים (כגון: קל יותר) תוכל להבהיר התמונות. אז, אם אתה צריך מצלמה אמיתית להפוך תמונות: קבל מצלמה אמיתית. אם אתה צריך לבצע כמה מיידיות תמונה ואיכות לא כל כך חשוב לך, אני חושב שאתה תמצא את המצלמה המצורפת בטלפון באמת שימושי. |
|
| |||
| |||
| זה די מצחיק אותי שאנשים היו מצפים הטלפון שלהם כדי לקחת בעצם ממש טוב בתמונות, זה עדיין טלפון. |
|
| |||
| |||
| נכון מאוד, ג 'יל אבל חלק עלות טלפונים אלה מאות ומאות אנשים פשוט לא realise כפי שהם באים בחינם על החוזה, הם עדיין להחליף פריטים יקרים וגם כסף בשביל זה הם צריכים לקחת תמונה באיכות טובה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עצה טובה על איכות PC, ים | scooby180169 | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 27 ספטמבר 2009 17:03 |
| עבודה ברשת Cellphone מכשילה - האם זה עובד? | TAZ | רישות, מודמים & VoIP | 1 | ה -25 במאי 2009 02:44 |
| אני רוצה איכות ולא כמות ... | ashaiba | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 3 | 23 פבר 2008 14:13 |
| כל אחד משתמש איכותית אלטרנטיבה Firefox / Opera? | buchanan | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 6 | -17 פברואר 2008 04:36 |
| שרשרת כלים | |
| |