![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Can anyone tell me su 1,3 megapikselių kamera kokybės telefonams? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1,3 megapikselio yra gana mažas, nėra didelis, sakyčiau.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Be lęšis gali būti prasta, palyginti su skaitmeninis fotoaparatas.
| |||
| |||
| Iš tikrųjų turėjau 1,3 mano sena Nokia 6200, jis buvo netinkami, net ir geram apšvietimui. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, 1.3MP yra blogos kokybės skaitmeninio fotoaparato, todėl 1.3MP tai bus baisi ant telefono, apskritai, telefono kameros kokybė bus blogiau nei skaitmenine kamera su ta pačia rezoliucija (MP).
| |||
| |||
| Dabar naršo: Jeigu turite 1.3 MP kamera telefone galite certunatly nesitiki pakeisti, kad kamera iš ląstelių nekilnojamojo fotoaparatas skirtas nekilnojamojo fotoaparatą. Tuo aš noriu pasakyti: kokybė yra prasta, daugiau triukšmo papildoma foto, kad foto matmenys yra mažesni (1280x1024). Tačiau, tam tikrų sąlygų (pvz.: daugiau šviesos), jūs galėsite aiškiai nuotraukas. Taigi, jei reikia fotoaparato siekiant realios nuotraukos: Get nekilnojamojo fotoaparatą. Jei jums reikia atlikti keletą momentinių nuotraukų ir kokybė nėra tokia svarbi, kad jūs, manau, rasite kamera pritvirtinta telefonas tikrai naudinga. |
|
| |||
| |||
| Tai gana juokinga man, kad žmonės tikisi iš savo telefono į faktiškai priimti tikrai geros nuotraukos, ir jis vis dar telefonas. |
|
| |||
| |||
| Labai teisinga mergaitė, o kai kurie iš šių telefonų kaina šimtai ir šimtai žmonių tiesiog nesuvokia, kaip jie be sutarčių, jie vis dar brangūs daiktai pakeisti ir taip pat, kad pinigų jie turi būti geros kokybės nuotrauka. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kai kurie geros kokybės Pc Patarimai, S | scooby180169 | General Hardware Chat | 6 | 27 rugsėjis 2009 17:03 |
| Tinklo ir telefonams apgauti - tai veikia? | taz | Networking, Modems & VoIP | 1 | Gegužė 25, 2009 02:44 |
| Noriu kokybė ne kiekybė ... | ashaiba | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | 23 vasaris 2008 14:13 |
| Kiekvienas naudoti kokybės alternatyva Firefox / Opera? | Buchanan | Naršyklėms & FTP Klientai | 6 | 17 vasaris 2008 04:36 |
| Temos įrankiai | |
| |