![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy ktoś może mi powiedzieć o jakości aparat 1,3 megapiksela na telefon? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1,3 megapiksela jest dość niski, a nie wielkie chciałbym powiedzieć.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Również lense może być niski, w porównaniu do digi-cam.
| |||
| |||
| W rzeczywistości miałem 1,3 na moim starym Nokia 6200, to był niezdatny do użytku, nawet w dobrym świetle. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, 1.3MP jest złej jakości na kamerę cyfrową, tak 1.3MP będzie straszny w telefonie, w ogólności, telefonu kamery będzie gorsza jakość niż aparat cyfrowy z tą samą rozdzielczość (MP).
| |||
| |||
| Teraz: Jeśli masz kamerę 1,3 Mp na telefon komórkowy można certunatly nie spodziewają się, że zastąpi aparatu z komórki prawdziwy aparat z prawdziwego dedykowane kamery. Poprzez to mam na myśli: jakość jest niska, więcej hałasu dodaje się zdjęcia, wymiary zdjęcia jest niższa (1280x1024). Jednak w pewnych warunkach (np.: więcej światła) będzie można jasno zdjęć. Więc jeśli potrzebujesz aparat do rzeczywistych zdjęć: uzyskać prawdziwy aparat fotograficzny. Jeśli chcesz zgłosić kilka instant fotografia i jakość nie jest tak ważne dla ciebie, myślę, że znajdziecie Państwo w załączeniu aparatu w telefonie naprawdę przydatne. |
|
| |||
| |||
| Jest to całkiem zabawne dla mnie, że ludzie oczekują, aby ich telefon faktycznie podjąć naprawdę dobre zdjęcia, to jeszcze telefonu. |
|
| |||
| |||
| Bardzo prawdziwe nisya, ale niektóre z tych telefonów kosztów setki i setki, ludzie po prostu nie zdaje sobie sprawy jak one wolne na podstawie umowy, są nadal bardzo kosztowne przedmioty zastąpić, a także, że pieniądze te powinny podjąć dobrej jakości zdjęcia. |
![]() |
|
| Zakładki |