![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Poate cineva sa-mi spui de calitate de 1.3 megapixeli, o camera foto pe un mobil? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1.3 megapixeli este destul de redus, nu aş spune că o mare.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De asemenea, lense este posibil să fie săraci, comparativ cu o Digi-cam.
| |||
| |||
| De fapt, am avut un 1.3 de pe vechiul meu Nokia 6200, acesta a fost inutilizabil, chiar şi în lumină. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, 1.3MP este rău de calitate pe un aparat de fotografiat digital, astfel încât 1.3MP va fi teribil de pe un telefon, în general, un aparat foto de telefon va fi de calitate mai rău decât un aparat foto digital cu aceeaşi rezoluţie (MP).
| |||
| |||
| Acum: Dacă aveţi un aparat foto de 1,3 MP de pe un telefon celular certunatly nu te aştepta să le înlocuiască pe care camera de celule de la un adevarat aparat foto de la un aparat foto dedicat real. Prin aceasta vreau să spun: calitatea este slab, mai mult zgomot, se adaugă la fotografie, dimensiunile din fotografie este mai mic (1280x1024). Dar, în anumite condiţii (cum ar fi: mai multa lumina) veţi avea posibilitatea de a face fotografii clare. Deci, dacă aveţi nevoie de un aparat de fotografiat pentru a face fotografii reale: a lua un real camera. Dacă aveţi nevoie pentru a face unele instant fotografie de calitate şi că nu este important pentru tine, cred că veţi găsi camera ataşată la telefon foarte util. |
|
| |||
| |||
| Este destul de ciudat pentru mine faptul că oamenii ar aştepta lor de telefon pentru a lua de fapt foarte bine fotografiile; este încă un telefon. |
|
| |||
| |||
| Foarte adevărat Jill, dar unele din aceste telefoane costa sute şi sute, doar oamenii nu dau seama ca au venit pe liber de contract, ei sunt inca scumpe articole pentru a înlocui şi, de asemenea, pentru că banii ar trebui să ia o fotografie de calitate bună. |
![]() |
|
| Marcaje |