![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môže mi niekto povedať, že kvalita a 1,3-megapixelovým fotoaparátom na mobil? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1,3 megapixelov je pomerne nízka, nie je veľký, povedal by som.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiež šošovka je pravdepodobné, že sú zlé, v porovnaní s digi-kameru.
| |||
| |||
| V skutočnosti som mal 1,3 na mojej starej Nokia 6200, to bolo nepoužiteľné, a to ani v dobrom svetle. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, 1.3MP sa zlú kvalitu na digitálny fotoaparát, takže 1.3MP bude hrozný na telefón, vo všeobecnosti, tel kamera bude horší kvalitu ako digitálny fotoaparát s rovnakým rozlíšením (MP).
| |||
| |||
| Teraz: Ak máte fotoaparát s 1,3 Mp na mobil vám certunatly neočakávam, že nahradia fotoaparát z buniek skutočný fotoaparát z pravej venovanej fotoaparátu. Tým mám na mysli toto: kvalita je zlá, väčší hluk, ktorý znie na foto, rozmery fotografiu je nižšia (1280x1024). Ale v určitých podmienok (napr.: viac svetla) budete mať možnosť, aby bolo jasné fotografie. Takže, ak potrebujete kameru, aby skutočné fotografie: získať skutočný fotoaparát. Ak potrebujete vykonať niektoré okamžité fotografie a kvalita nie je v tom, že pre vás dôležité, myslím, že nájdete fotoaparát pripojený k telefónu naozaj užitočné. |
|
| |||
| |||
| Je to docela sranda sa mi, že by ľudia očakávajú, že ich telefón skutočne mať naozaj dobré fotky, je to stále telefónu. |
|
| |||
| |||
| Veľmi pravdivé atan, ale niektoré z týchto telefónov nákladov stovky a stovky, ľudia jednoducho nebudú realizovať, ak sa dostanú zdarma na zákazky, ktoré sú stále drahšie položky, ktoré majú nahradiť, a tiež, že peniaze, ktoré by malo mať kvalitné fotografie. |