![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Може било ко рећи мене квалитета од 1,3 мегапиксел камера на целлпхоне? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1,3 мегапиксел је прилично ниска, а не велики бих рекао.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Такође је сочиво је вероватно да ће бити сиромашан, у односу на Диги-цам.
| |||
| |||
| У ствари сам имала 1,3 на мој стари Нокиа 6200, он је био неупотребљива, па чак у добром светлу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, 1.3МП је лош квалитет на дигитални фотоапарат, 1.3МП, тако ће бити страшан на телефону, у генерално смислу, телефонског фотоапарат ће бити лошије квалитета него дигитални фотоапарат са истим резолуцији (МП).
| |||
| |||
| Одмах: Ако имате камеру од 1,3 МП на мобилни телефон вам цертунатлы не може очекивати да ће заменити тај фотоапарат из ћелије прави фотоапарат од праве посвећена камера. По том мислим: квалитета је лоша, више је шума додат у фотографију, димензије фотографија је нижа (1280кс1024). Али, у неким условима (као што су: више светла) моћи ћете направити јасним фотографијама. Дакле, ако вам је потребна камера направи реал пхотос: добили прави камере. Ако је потребно донети неке инстант фотографију и квалитета није толико важно за вас, мислим да ћете пронаћи камера прикључена на телефон заиста корисна. |
|
| |||
| |||
| То је прилично смешно ми се да би се очекивати њихов телефон да се заправо јако добра слика, то је још увек телефона. |
|
| |||
| |||
| Врло истинит Јилл али су неки од тих телефона коштати стотине и стотине људи једноставно не схвате како су дошли на бесплатни уговор, они су и даље скупе ставке заменити и за тај новац би требало узети квалитетне фотографије. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Неки савет за квалитетне ПЦ, е | сцообы180169 | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 27. Јул 2009 17:03 |
| Умрежавање и целлпхоне трик - доес ит уорк? | ТАЗ | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 25 мај 2009 02:44 |
| Желим квалитет не квантитет ... | асхаиба | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 23 фебруар 2008 14:13 |
| Свако коришћење квалитетних алтернатива Фирефокс / Опера? | Буцханан | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 6 | 17 фебруар 2008 04:36 |
| Тхреад Тоолс | |
| |