![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Kimse bana bir cep telefonu üzerinde 1,3 megapiksel kamera kalitesini öğrenebilir miyim? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1,3 megapiksel güzel olduğunu söyleyebilirim büyük değil düşük.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayrıca lense kötü olacak, bir Digi-kam göre olabilir.
| |||
| |||
| Aslında ben bir 1,3 var eski Nokia 6200, bu, iyi bir ışık bile kullanışlı değildi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, 1.3MP kaliteli bir dijital fotoğraf makinesi üzerinde kötü, bu nedenle, 1.3MP bir telefonda korkunç olması için, bir telefon kamera kötü olacak kalitesi genel olarak bir dijital kamera daha aynı çözünürlüğü (MP) ile devam etmektedir.
| |||
| |||
| Şimdi: Eğer certunatly hücre gerçek bir fotoğraf makinesi bir gerçek adanmış kamera bu kamera yerine sanmıyoruz bir cep telefonu üzerinde 1,3 Mp bir kamera var. Bu Yani: kalitesini kötü olarak, daha fazla gürültü fotoğrafa, fotoğrafın boyutları daha düşük (1280x1024) olduğu eklenir. Fakat, bazı koşullarda (örneğin: bir net fotoğraflar için yeterli olacaktır daha fazla ışık). Yani, eğer gerçek fotoğraflar yapmak: gerçek bir fotoğraf makinesi almak bir kamera gerekir. Eğer bir anlık fotoğraf yapmak için kalite önemli değil gerek, seni kamera telefon gerçekten yararlı monte bulabilirsiniz düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| Bu bana o kişi gerçekten çok iyi bir fotoğraf çekmek için kendi telefon beklediğiniz komik değil, hala bir telefon. |
|
| |||
| |||
| Çok doğru sevgili ama ücretsiz sözleşme hadi bu telefonları maliyet yüzlerce ve yüzlerce insan sadece farkında değil, hala da onlar iyi kalitede fotoğraf çekmek için gereken para yerine pahalı öğeler vardır. |
![]() |
|
| Bookmarks |